David Chmelař novým generálním ředitelem Heureka Group

Personálie
Heureka Group (Heureka, pozn. red.) informovala, že od 13. září nastoupil do funkce generálního ředitele skupiny David Chmelař. Dosavadní CEO Tomáš Braverman se stává nevýkonným poradcem představenstva Heureky.
David Chmelař se stal novým generálním ředitelem Heureka Group. Foto: Heureka Group

Chmelař přichází do Heureky s vizí využít její stávají pozici v oblasti on-line srovnávání cen v devíti zemích k dalšímu posílení role společnosti v e-commerce ve střední a východní Evropě, což je proces, který byl zahájen již pod vedením Bravermana.

„Nedokážu si představit lepší místo, kam bych se doma po osmi letech v Asii vrátil,“ řekl David Chmelař, který spoluzakládal a spoluřídil platformu iPrice, srovnávač cen v jihovýchodní Asii a Austrálii, až do její nedávné akvizice indonéskou e-commerce společností Bukalapak.

„Heureku vedu přesně deset let a společně se skvělým týmem se nám ji za tuto dobu podařilo zdesetinásobit. Z lokálního srovnávače jsme vytvořili regionálního e-commerce hráče, který je nejnavštěvovanějším nákupním portálem v regionu CEE. Po deseti letech a na prahu čtyřicítky je ale ten správný čas na nové výzvy,“ uvedl Tomáš Braverman.

PSALI JSME:
Heureka Group: Finance nově vede Luboš Kratochvíl

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Lidé a společnost

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Mají solární panely a tepelná čerpadla smysl? Analýza dává důkaz

Analýza
Domácnosti, které si pořizují fotovoltaiku nebo tepelné čerpadlo, v drtivé většině případů opravdu uspoří a dočkají se výrazného snížení spotřeby. Vyplynulo to z analýzy, kterou na vzorku téměř 2,5 tisíce zákazníků zpracovala společnost ČEZ Prodej. Finanční a ekonomické informace (FAEI.cz) mají výsledky k dispozici.