Nejčastější chyby v objemu | Jak nabrat svalovou hmotu | Jídlo a trénink 1/2

Máš v plánu začít objem, ale nevíš, jak si nastavit kalorický příjem a jaký by měl být tvůj trénink? Pokud to tak je, tak si pusť toto naše nové video, ve kterém ti Robert a Radim prozradí své tipy do objemu. 

Jak správně nabrat svaly

Chcete-li nabrat svaly, je nezbytné nejen pravidelně cvičit, ale také správně jíst. Bohužel, mnoho lidí se při cestě k vytoužené svalnaté postavě dopouští některých základních chyb. Tyto chyby mohou bránit dosažení optimálního růstu svalů a mohou dokonce způsobit zranění. Na toto téma jsme natočili celou sérii videí do objemu kde najdeš i příkladný jídelníček. V tomto videu se budeme zabývat nejběžnějšími chybami v jídle a tréninku při budování svalů a poradíme vám, jak se jim vyhnout.

Obsah videa:

  • Úvod 00:00 - 1:21
  • Jídlo v objemu. 1:22 - 8:22
  • Sledování kalorií v objemu. 8:23 - 17:01
  • Tvrdý trénink. 17:02 - 26:37
  • Závěr. 26:38 - konec

Chceš se dostat do formy nebo změnit svůj životní styl? Objednej si jídelníček nebo trénink na míru od Supertrener.cz 

Nejlepší tipy do objemu | Jak správně nabrat svaly

Vytvoření svalnaté postavy vyžaduje trpělivost, disciplínu a správný přístup k tréninku a stravování. Vyhněte se těmto běžným chybám a budete mít větší šanci dosáhnout svých cílů při budování svalů. Pokud nejste si jisti, jak začít, konzultace s profesionálním trenérem může být skvělým prvním krokem na cestě k svalnaté postavě, kterou si přejete.

Nejčastější chyby v objemu našich čtenářů:

  1. Nedostatek kalorií nebo edostatek hydratace
  2. Nedostatek bílkovin
  3. Monotónní trénink nebo nepravidelný tréninkový plán
  4. Ignorování regenerace a málo spánku

Pokud máte nějaký nápad, na co bychom se mohli zaměřit v dalších dílech vzdělávací série, určitě neváhejte napsat komentář pod tento článek

Pokud vás zajímá, jaké témata jsme řešili v minulých videích, stačí se podívat na tento odkaz, pod kterým najdete všechna naše vzdělávací videa. Zároveň na našem webu naleznete také fitness recepty ze série varimefit, prostřednictvím kterých se vám snažíme ukázat, že i zdravé recepty mohou být opravdu snadné, chutné a vypadají skvěle!

HMS Fitness guma GU04

109
− 34%
87
Zbývá 31 dní

Eurovo Service Tekuté vaječné bílky

145
− 32%
119
Zbývá 31 dní

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.