Další problém United: Po prohře s Brightonem se měla pohádat kabina

Potíže na Old Trafford se prohlubují. Nejprve padl možný prodej, pak přišla vzpoura Sancha, následovalo obvinění Antonyho ze znásilnění. A po víkendové domácí prohře se Seagulls byl napsán čtvrtý díl tohoto “seriálu.”  

Další problém United: Po prohře s Brightonem se měla pohádat kabina

Hráči Manchesteru United se podle informací deníku Sun po sobotní porážce s Brightonem intenzivně střetli v kabině a vyčítali si chyby v zápase. Podle deníku kapitán Bruno Fernandes verbálně napadl kvůli chybám na hřišti kolegu ze záložní řady Scotta McTominaye, další hádka pak bublala mezi duem obránců Lisandro Martinez - Victor Lindelof, jež -  byť spolu tvoří aktuálně první obranné dio United - se údajně spolu lidsky nesnesou. Manažer United Erik ten Hag pak musel autorativně všechny zúčastněné krotit a zastavit frustraci, která v domácí šatně na Old Trafford v posledních týdnech evidentně roste.

Ambiciózní United, kteří po letních příchodech Onany, Mounta a Højlunda, opatrně vyhlašovali útok na nejvyšší příčky, mají za sebou velmi nepovedený vstup do sezony, když po pěti kolech jsou až na třináctém místě tabulky a na kontě mají hned tři prohry (Tottenham, Arsenal a naposledy Brighton).  Ve středu je přitom čeká vstup do Ligy mistrů v utkání v mnichovské Allianz Aréně proti Bayernu a o víkendu pak hrají “must-win” zápas na půdě nováčka z Burnley.

Před Erikem ten Hagem tak po relativně klidné a úspěšné první sezoně začíná růst mamutí kopec problémů včetně rozklížené kabiny. Tam vedle víkendového konfliktu rezonují výše zmíněné situace okolo Jadona Sancha a Antonyho, doprovázené odchozivším Masonem Greenwoodem (který byl z týmu vyloučen po nepotvrzeném obvinění ze sexuálního napadení). Dlouhodobou ságou je pak situace Harryho Maguirea, který se jako bývalý kapitán propadá ten Hagovými obrannými preferencemi a naposledy si kritiku vysloužila i letní posila Andre Onana, jehož body language vůči spoluhráčům není podle expertů též ideální a třeba podle Jamieho Carraghera by se kamerunský gólman měl víc soustředit na chytání než na máchání rukama směrem k obraně.