Fotožurnál: Výstřihy, rozverná peříčka, třpytky! Dámy provětraly šatníky a vyrazily do šantánu
Zdroj: herminapress

Fotožurnál: Výstřihy, rozverná peříčka, třpytky! Dámy provětraly šatníky a vyrazily do šantánu

Vytvořeno dne 22.09.2023

Pravou atmosféru kabaretu, varieté a šantánu zažili návštěvníci Divadla Hybernia. Celý prostor zaplnily lesk, světla, třpyt, spoře oděné tanečnice, dechberoucí artistická čísla, zpěv, hudba a tanec. Premiéra Czech Cabaret Show se vším všudy. Této výjimečné příležitosti dámy přizpůsobily své róby a do atmosféry kabaretu stoprocentně zapadly.

Herečka Michaela Dolinová si nezapomněla do vlasů vetknout rozmarná peříčka.

 Večerně a neupjatě se cítily i zpěvačky Marie Křížová a Michaela Tomešová. Odhalily hluboké dekolty, zdůraznily štíhlé pasy a nožka ven také nesměla chybět.

Herečka Sabina Laurinová s dcerou přišly ve střízlivých černých šatech. Všechny ale zaujala podoba obou žen, je vidět, po kom dcera podělila krásu.

Zpěvačka Andrea Gabrišová, která je také hvězdou Czech Cabaret Show, při premiéře držela ansámblu palce z hlediště. Mrzet jí to nemuselo, protože měla s sebou fešný doprovod v osobě herce Tomáše Novotného.

Zpěvačka Tereza Aster Vágnerová se spokojeně usmívala v nápaditých šatech plných třpytivých kamínků a neposedných peříček.

Krásně kudrnatá zpěvačka Kateřina Pechová nechala doma svého manžela a za zábavou vyrazila se svojí neméně krásnou kamarádkou.

Černo červenou kombinaci zvolila zpěvačka Dita Hořínková, která zářila štěstím. Její syn Filip Antonio v Czech Cabaret Show zazpíval náročný part a ve varietním kostýmu mu to neskutečně seklo.

Hvězdou večera byla zpěvačka Felicita Prokešová střídající jeden atraktivní kostým za druhým. Však jí v zákulisí držela palce duchovní matka celého projektu Czech Cabaret Show Nikol Prokešová a v hledišti trémou nedýchala jejich maminka.

Třpytivou krásu celé show byli okouzleni i pánové Leoš Mareš, Janek Ledecký, Oldřich Kříž, Braňo Polák, Tomáš Trapl, olympijský vítěz David Svoboda a další hosté.  

Sami posuďte, která z dam byla nejvíc šik.