InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Táborská ofenziva se znovu zasekla! Duel s Příbramí rozhodl vlastní gól

Táborsko prohrálo s Příbramí 0:1. , Autor: Josef Janda

Táborsko prohrálo s Příbramí 0:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Druholigovým fotbalistům Táborska se nedaří využívat šance. V posledních čtyřech soutěžních zápasech se trefili jedinkrát. V páteční televizní předehrávce 10. kola proti Příbrami opět počítali svěřenci trenéra Romana Nádvorníka jednu šanci za druhou, jenže mezi tři tyče se úspěšně vůbec netrefili. Několik šancí spálil nejlepší střelec týmu Bojan Dordič, tutovku zahodil kapitán Jiří Kateřiňák a Varačkovi chybělo málo, aby srazil balon do prázdné branky. Hosté z Příbrami sice hned v úvodu utkání trefili Krchem tyč, pak ale jejich nebezpečné situace před Pastornického brankou zmizely až do nastavení druhé půle. Hosté v 91. minutě rozehrávali od autové čáry standardku, Hušbauerův balon propadl do vápna, kde ho srazil rukou do vlastní branky David Skopec – 0:1.

 

Domácí nejprve reklamovali ruku soupeře, čtyři minuty se diskutovalo s rozhodčími, rozčilený trenér Nádvorník ani jeho asistent Zeman se záběry na tabletu ale rozhodčího Starého nepřesvědčili. Gól nakonec platil, domácí po delším přerušení konečně rozehráli, srovnat už ale nestihli – 0:1.

David Skopec se přiznal rozhodčímu a potvrdil, že balon šel do táborské branky od jeho ruky. „Na přední tyči bylo hodně hráčů, k situaci jsem se otočil zády, což byla moje chyba. Pak jsem zahrál rukou. Rozhodčí se mě na situaci také ptal. Nemá cenu se nepřiznávat. Je škoda, že tahle situace rozhodla o výsledku zápasu," okomentoval rozhodující moment utkání Skopec.

FC Silon Táborsko – FK Příbram 0:1 (0:0), branka: 90+1. Skopec (vlastní), rozhodčí Starý – Kříž, Váňa, ŽK (1-2): 7. Skopec – 44. Hušbauer, 55. Nkwinga, 812 diváků.

FC Silon Táborsko: Pastornický – Plachý, Foltyn, Koné, Tusjak – Varačka (60. Mach), Bláha (87. Kalousek), Kateřiňák (78. Javorek), Dordič, Skopec – Matoušek (60. Šašinka).

FK Příbram: Melichar – Jahič, Fišl, Antwi, Švestka – Hušbauer, Vokřínek (90+2. Jelínek), Krch (83. Brabec), Jandera – Nečas (69. Anih), Nkwinga (69. Andronikou).

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k duelu Táborska s Příbramí další podrobnosti.

Trenér Táborska Roman Nádvorník zhodnotí smolně prohraný zápas, okomentuje šance svých svěřenců i rozhodující moment v závěru střetnutí.

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Ambri 

    Reagovat

     

    Tak jsem to včera sledoval na ČT a větší bídu jsem už dlouho neviděl. Jediným pozitivem tak byl přístup hráče Skopce, který se v rámci duchu fair play sportovně přiznal rozhodčímu a v následném rozhovoru pro ČT k zahrání rukou. Bylo vidět že je z této chyby velmi nešťastný. Ale klobouk dolů před takovými hráči.

    Vloženo 23.9.2023 11:11:25

  • Taky fanoušek 

    Reagovat

     

    To bylo keců, jak to šlape a jak se tu najednou hraje skvělý fotbal.Doma nechat body nejen zkorumpované Příbramě, to je šaškárna a výsměch všem těm co chodí tleskám a fandí. To byli keců jaký máme hvězdy a trenéra......

    Vloženo 23.9.2023 11:01:44

    • Taky fanoušek 

      Reagovat

       

      Omluva za překlepy.Mobilní klávesnice.

      Vloženo 23.9.2023 11:28:50

  • Kloten 

    Reagovat

     

    Fanoušci jen kroutili hlavou a nevěděli, jestli se tomu mají smát, nebo brečet. Takový zmar. To nejde netrefovat ani schválně, snad. Takový polena. Co dělají v základu Kateřiňák a Varačka, to nechápu. Ještě, že se borec přiznal ke gólu, trenér by tu ostudu sváděl na rozhodčího. Tak si ten zápas zase " vyhodnoďte " a hlavně se naučte střílet na prazdnou branku. " Profíci " Sorry za tu kritiku, ale s..e mě to. Měl by někdo bouchnout do stolu, jinak zase boj o udržení.

    Vloženo 23.9.2023 10:01:08

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace