Transferový boulevard: Blues si umí představit směnu James - Valverde, Postecoglou láká zpět z Arábie Jotu

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.    

Transferový boulevard: Blues si umí představit směnu James - Valverde, Postecoglou láká zpět z Arábie Jotu

Nacional: Chelsea údajně sonduje možnost, že by pustila pětadvacetiletého anglického obránce  Reece Jamese Realu Madrid výměnou za stejně starého španělského záložníka Fede Valverdeho. 

Teamtalk:Čtyřiadvacetiletý portugalský křídelník Jota by po šesti měsících mohl ukončit smlouvu s saudskoarabským Al Ittihadem a přesunout se do Tottenhamu, kde jej poptává jeho bývalý kouč z Celticu Ange Postecoglou.

Sky Italia: Wolverhampton dostane v lednu příležitost podepsat hvězdu Salernitany, šestadvacetiletého francouzského útočníka Boulaye Dia, o kterého intenzivně stáli už v létě.

Calciomercato: Patnáctiletý italský útočník AC Milán Francesco Camarda zaujal svými střeleckými schopnostmi prokazovanými v mládežnických kategoriích Manchester City a Borussii Dortmund. 

Telegraph: Manažer Liverpoolu Jurgen Klopp odmítl nabídku stát se novým manažerem národního týmu Německa, které se následně obrátilo na Juliana Nagelsmanna, aby je vedl na Euru 2024.

Bild: Čtyřiadvacetiletý nizozemský obránce Matthijs de Ligt je stále více frustrovaný z toho, že v Bayernu Mnichov v této sezoně nedostává prostor v prvním týmu. O hráče by v Anglii mohl mít zájem Manchester United, jehož kouč Erik ten Hag de Ligta vedl v Ajaxu.

Talksport: Newcastle United je jedním z několika klubů, které sledují dvacetiletého argentinského záložníka Southamptonu Carlose Alcarase. 

90min: Manchester United se snaží podepsat  novou smlouvu s dvacetiletým tuniským záložníkem Hannibalem Mejbrim, kterému příští rok vyprší stávající kontrakt.