Ronaldo: Lidé tvrdili, že už jsem za zenitem, ale já je opět přesvědčil o opaku. Konec kariéry? Až ve chvíli, co mé nohy řeknou dost

Ronaldo: Lidé tvrdili, že už jsem za zenitem, ale já je opět přesvědčil o opaku. Konec kariéry? Až ve chvíli, co mé nohy řeknou dost

Slavný portugalský fotbalista měl opět jednou svůj den, když dopomohl svému týmu k důležité výhře 4:3 nad Al Ahli.

Hvězdnými jmény nabitá saúdská liga už začíná přinášet nějakou konkurenci, ale ani ta nedokázala Cristiana Ronalda zastavit, aby jí vstřelil během jednoho utkání dva góly. Oba byly velice důležité, neboť v celkovém součtu znamenaly výhru 4:3 nad sousedem z tabulky. V dresu Al Ahli se navíc objevila taková známá jména, jako jsou Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Allan Saint-Maximin, Édouard Mendy či Franck Kessié.

„Lidé říkali, že už je Ronaldo za zenitem, ale to není pravda. Opět jsem všechny přesvědčil o opaku,“ chválil se osmatřicetiletý Portugalec na pozápasové tiskové konferenci, kde zároveň poukazoval na to, že v jeho podání uvidíme ještě spoustu branek a také spoustu zápasů. „Hodlám pokračovat tak dlouho, dokud mi mé nohy neřeknou dost. Pořád toho mám v sobě ještě hodně a pořád nadevše tuto hru miluji. Ta touha po úspěchu je stále obrovská,“ prozradil.

Velké díky také náleželo fanouškům Al Nassru, jež tento pátek byli třináctým mužem v poli. „Jejich podpora byla neuvěřitelná! I oni nás hnali dopředu a pomohli nám k této velice důležité výhře. Zažil jsem za svou kariéru obrovskou podporu a tato rozhodně patřila k jedněm z největších!“ chválil Ronaldo domácí příznivce, kteří se nemohou nabažit jeho přítomnosti v týmu.

Cristiano Ronaldo tak rozšířil své konto na devět branek ze šesti ligových zápasů a náleží mu první místo v tabulce střelců. Také své spoluhráče obohatil čtyřmi asistencemi. Al Nassru díky jeho produktivitě patří pátá příčka v nejvyšší saúdské soutěži, na vedoucí Al Ittihad ovšem ztrácí jenom tři body.