InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cestujme s Fireflies

    pondělí 6.5 18:00 - Světlušky Tábor

  • Vzpomínkový akt k osvobození města

    pondělí 6.5 15:00 - MěKS Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hradiště vedlo už v první minutě, výhru ale odvezlo Podolí

PÍSEK/HRADIŠTĚ – Los šestého kola nejnižší krajské soutěže přinesl duel dvou mužstev z Písecka. V sobotu 23. září fotbalisté Hradiště přivítali Podolí II. Oba celky na tom byly v tabulce dost podobně. Domácí měli na kontě pět bodů, svěřenci trenéra Lukáše Levory v pěti odehraných zápasech získali o bodík víc. Hradišťáci měli skvělý vstup do zápasu a už v první minutě šli do vedení, když si na centr Pavla Žaluda naskočil Ion Dan a hlavou překonal hostujícího gólmana Pavla Staníka. Podolští ale rychle převzali iniciativu a Hradiště přehrávali. Po deseti minutách zahodili velkou šanci v podobě penalty, ale ve 27. minutě se už vyrovnání dočkali. Jakub Micka šikovně balon předal Janu Volfovi, který prudkou střelou propálil brankáře Martina Žaluda. Ve zbytku poločasu se hra přelévala ze strany na stranu, ale další branku už diváci neviděli. Po obrátce měli mírně navrch hosté. Po hodině hry Podolí dokonalo obrat. Gólman Žalud propustil nenápadnou střelu na přední tyč Adama Veselého, který ještě loni hájil barvy hradišťského dorostu, a hosté vedli. I když se Hradiště s výsledkem snažilo něco udělat, vytvořilo si jen několik náznaků. Podolští navíc hrozili po rychlých brejcích zejména Matyášem Pintou. Hosté už těsný náskok uhlídali a z píseckého kopce odvezli všechny body. Velice dobrý výkon podal hlavní arbitr Miloš Hruška, který derby odřídil s velkým přehledem.

TJ Hradiště – TJ Podolí II 1:2 (1:1)
Branky: 1. Dan – 27. Jan Volf, 66. A. Veselý
Rozhodčí: Hruška – Ryklík, Kalina. ŽK: 0:1 (Pinta). Diváků: 78
Hradiště: M. Žalud – Mála, Tichava (27. Hubička), Řezáč, Stropnický, Polcar, Dan, P. Žalud (73. Červeňák), Hřebejk, Gažík (70. Maroušek), Vrba (84. Suk)
Podolí II: Staník – Jakub Volf, Levora, Duchoň (68. Pirný), Staněk, Pinta, Girardey, Blanchard, Micka (87. Mařík), Eppherre, Jan Volf (46. A. Veselý)

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace