190 zápasů a dost. Kane konečně s hattrickem, skvostným startem překonal i legendy

190 zápasů a dost. Kane konečně s hattrickem, skvostným startem překonal i legendy

Tato statistika je až k neuvěření, je ovšem pravdivá. Harry Kane čekal na ligový hattrick neskutečných 190 zápasů! Dočkal se v sobotu proti Bochumi a svým skvostným startem překonal legendy mnichovského velkoklubu. 

190 ligových utkání, přesně tak dlouho musel čekat Harry Kane, než vstřelí další hattrick. Jedná se o neuvěřitelných 5 let a 9 měsíců a úplně konkrétně o 2097 dní. 

Naposledy se Harry Kane třikrát do střeleckých statistik v ligovém střetnutí zapsal na Boxing day roku 2017, kdy třemi góly pomohl sestřelit Southampton. Tehdy trefil svůj druhý hattrick v řadě a tak dlouhou pauzu by tedy netipoval asi nikdo.

Tří branek se nyní Kane dočkal v domácím duelu proti Bochumi a potvrdil tím svůj skvostný start do nového angažmá. Z osmi soutěžních zápasů skóroval v šesti, nyní drží sérii čtyř duelů s alespoň jednou brankou a v Bundeslize je se sedmi přesnými zásahy na druhém místě v tabulce kanonýrů.

Svým parádním úvodem v Bayernu překonal i někdejší klubové legendy. Lepší start totiž v mnichovském velkoklubu neměl nikdo jiný. Mario Mandžukič, Miroslav Klose i nedávno zesnulý Gerd Müller totiž v úvodních pěti bundesligových zápasech nastřádali pět branek.

Superstřelec! Guirassy má průměr dva góly na zápas, vládne Bundeslize a dorovnal rekord