InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Disco - DJ Trpaslík

    pátek 10.5 19:45 - Stew club, Nádražní 83, Vimperk

  • Novoveský utopenec: Hele, nech toho! - divadelní komedie

    pátek 10.5 19:00 - Malenice, KD

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Očekávaný souboj lídrů III. třídy drama nepřinesl, Lom srazily bleskové gólové údery Borotínských

TÁBORSKO – Fotbalové okresní soutěže na Táborsku vložily do mozaiky podzimní části sezony už pátý kamínek. Fanouškům tentokrát servírovaly nadmíru rozmanité výsledkové menu od bohatých gólových přídělů až po brankově chudé remízy. V okresním přeboru na sebe strhli pozornost hráči Březnice, kteří po dvou předchozích porážkách řádili jako černá ruka v Pojbukách a odvezli si odtud vítězství 9:0. Ještě o gól víc zaznamenal ve IV. třídě B-tým Tučap, který tak trochu podle očekávání doma deklasoval poslední Mažice. Magnetem III. třídy se stal nedělní duel Lomu s Borotínem. Oba celky disponují mimořádně silnými kádry s řadou hráčů se zkušenostmi z vyšších soutěží a na kvalitě hry to bylo znát. Lépe připraveni na poměrně emotivní vzájemný souboj byli přece jen hosté z Borotína. K pozdější hladké výhře se odrazili raketovým dvoubrankovým nástupem, a když pak dvě minuty po obrátce zaskočil zkušeného brankáře Chylíka zdánlivě nevinný Grznárův pokus, bylo téměř jasné, že se letitý vítězný pokřik ozve právě z jejich šatny.

Sokol Lom – Sokol Borotín 0:3 (0:2), branky: 4. Peclinovský, 8. Kromka, 47. Grznár, rozhodčí Kluzák, ŽK (4-4): 22. Nápravník, 42. Procházka, 48. Vesecký, 59. Jošt – 22. Grznár, 75. Kromka, 80. Holobradý, 90. Fořt, 60 diváků.
Lom: Chylík – Havelec, P. Kolací, M. Kolací, Nápravník, Toncar, Balogh, Špičák, Jošt, Turek, Marcolla, Procházka, Vesecký, Kořenský, Konvalinka, Zeman.
Borotín: Kolář – Bouma, Kulvajt, J. Chotovinský, Grznár, Houška, Fořt, K. Chotovinský, Novotný, Peclinovský, Kromka, Pinc, Kyncl ml., Kloc, Bílek, Holobradý, Vašíček.
Ve středečním Týdeníku Táborsko rozeberou šlágr na lomském trávníku trenéři obou týmů: velmi sebekritický hrající kouč Lomu Lukáš Zeman a lodivod vítězné borotínské party Jaroslav Fořt. Pohled na tento šlágr samozřejmě doplní podrobný servis z dění na okresních trávnících.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Martin 

    Reagovat

     

    Borotín jasně herně lepší tým ve všem.Lomské výkřiky a stěžování pomoc k ničemu nevedla..Borotín jedemmm..

    Vloženo 25.9.2023 19:11:29

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace