Transferový boulevard: Severoanglický boj o Rabiota, Chelsea zvažuje poslat Mudryka na hostování

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.    

Transferový boulevard: Severoanglický boj o Rabiota, Chelsea zvažuje poslat Mudryka na hostování

Sun: Manchester United a Newcastle se přetahují o možnost podpisu osmadvacetiletého francouzského záložníka Juventusu Adriena Rabiota.

Fichajes: Chelsea je připravena v lednovém přestupovém období nechat odejít na hostování dvaadvacetiletého ukrajinského křídelníka Mychajla Mudryka, který se zatím i přes přestupovou částku ve výši sta milionu liber na Stamford Bridge neprosadil. 

CaughtOffside: Manchester United údajně monitoruje dění okolo dvaatřicetiletého slovinského brankáře Atletica Madrid Jana Oblaka, když letní posila Andre Onana zatím působí velmi nevýrazně.

Guardian: Dvaatřicetiletý bývalý gólman Manchesteru United David de Gea zvažuje možný konec fotbalové kariéry, pokud v lednu nedostane nabídku stát se brankářskou jedničkou v některém z velkých evropských klubů. 

Fichajes: Barcelona zvažuje, že se pokusí konkurovat Tottenhamu v honbě za jedenadvacetiletým nigerijským útočníkem Giftem Orbanem, který v Gentu navazuje na střeleckou formu z loňské sezony. 

Sun: Arsenal se díky nevýrazným výkonům Jorginha zajímá o možnost podpisu sedmadvacetiletého anglického záložníka Manchesteru City Kalvina Phillipse.

TalkSport: Řada hráčů Manchesteru United nesouhlasí s rozhodnutím Erika ten Haga vyřadit třiadvacetiletého anglického křídelníka Jadona Sancha z prvního týmu s tím, že holandský kouč má v kádru Red Devils preferované hráče.

Calciomercato: Arsenal a Newcastle se zajímají o podpis dvaadvacetiletého belgického záložníka AC Milán Charlese De Ketelaereho, který aktuálně hostuje v Atalantě.