Neymar se v Rijádu necítí dobře a má problém s trenérem Jesusem. Požaduje jeho vyhození

Přidat na Seznam.cz

Neymar je sportovní a globální ikona, která budí pozornost, kdykoli a kdekoli se objeví. Technicky vybavený brazilský maestro přestoupil z Paris Saint-Germain do arabského Al-Hilalu.

A že to nebyla jen tak ledajaká částka, ale 2,1 miliardy korun, které arabský klub neváhal v honbě za úspěchem položit na stůl. Kromě Neymara v klubu působí také brankář Bono, stoper Kalidou Koulibaly, záložníci Ruben Neves, Sergej Milinkovič-Savič a ofenzivní esa Aleksandar Mitrovič a Neymarův krajan Malcom. Na lavičce je starý známý Jorge Jesus.

Portál Yahoo přinesl zprávu, že nejlepší střelec v historii brazilské reprezentace se v Rijádu necítí dobře a má problém s trenérem Jesusem. K problému a výměně názorů prý došlo po zápase asijské Ligy mistrů proti Navbahor Namanganu, který se hrál 18. září a skončil remízou 1:1.

Portugalský trenér se pustil do kritiky svého nejslavnějšího svěřence a vzal si na mušku jeho špatný přístup ke zápasu, na což Neymar příliš nereagoval. Bývalý útočník Barcelony a PSG či útočník už údajně mluvil s vedením Al-Hilalu a požádal je, aby trenéra vyhodili.

Nemyar má v Al-Hilalu nepochybně moc, ale sahá do takových výšin, aby rozhodoval o osudu svého trenéra? Klub z hlavního města země navíc nemá důvod 69letého Portugalce odvolávat, protože se zatím nachází na druhém místě, když v sedmi kolech získal 17 bodů. Za Al-Ittihadem zaostává o jediný bod.

Zdroj: Yahoo