Sleduj nás

Ženský komentují box, no mám dost. Vypadněte vařit! ozval se romský soupeř Karlose Bendy

Ženský komentují box, no mám dost. Vypadněte vařit! ozval se romský soupeř Karlose BendyFoto: Clash of the Stars

Nový soupeř Karlose Bendy se neuvedl zrovna v dobrém světle, když ženy poslal vařit do kuchyně.

Pojem nový soupeř je přeci jen trochu zarážející, přeci jenom jsou ti soupeři tři a Dan Maďar, o němž se v tomto článku bavíme, přijde na řadu jako první.

Celá trojice bojovníků, tedy Dan Maďar, Ladislav Tišer a Dolari Plzňako, již zahájila přípravnou fázi, o jejímž průběhu se dělí na svých sociálních sítích. Reakce veřejnosti na jejich tréninky, protože nejsou profesionálové, ovšem ne vždy musí být pozitivní.



DOPORUČUJEME: Sleduj sobotní Oktagon Vémola vs. Végh 2 v Edenu a vyzvedni volnou sázenku 500 kč ZDE.

Podobně tomu bylo i u našeho člověka, jehož tréninky okomentovala buďto jedna, anebo více žen. Reakce romského hudebníka, který se 28. října představí také v Clash of the Stars, na sebe nenechala dlouho čekat. A nebyla taková, jakou bychom ji zrovna očekávali.

„Ženský jdou komentovat box. Mám dost! Vypadněte vařit! Ty …,“ napsal Dan na své sociální sítě, přičemž svůj proslov doplnil ještě jednou nadávkou, kterou si zde nemusíme rozebírat.


Benda padne v prvním kole

Mimo tuto poučnou řeč jsme se od Maďara také dozvěděli, proč svolil k účasti v Clashi. Nelíbí se mu totiž vybíravá povaha jeho soupeře, který v minulosti v kleci již skolil dva Romy… Jenže oba „stařečkové“ a oba s nadváhou.

„Aby bylo jasno, do Clashe jdu zaprvé sám za sebe a zadruhé jsem na ten zápas kývnul až potom, co jsem se dozvěděl, že ho přijali Tišer s Plzňakem. V ten moment jsem si hned řekl: ‚To si Karlos do klece bere další dva staré borce.‘ Tohle se mi nelíbí,“ vysvětloval Dan ve videu, které nahrál na své sociální sítě.

„Nechci ty kluky podceňovat, ale přeci jen už jsou v nějakém věku, a proto jsem šel do Clashe a trval jsem na tom, že musím dostat Bendu hned v prvním kole. Chci Bendu v prvním kole, protože ho chci sundat. To je můj plán, a proto tam jdu,“ vyjasnil.


Pakliže by Dan na své misi neuspěl, ve druhém kole přijde na řadu Tišer a ve třetím Plzňako. V případném čtvrtém kole se pak ale s Danem uvidíme znovu, pokud nedojde k nějakému ukončení před limitem. V tomto tempu budeme pokračovat až maximálně do devátého kola.


Další články