InzerujTEĎ
RENAULT MEGANE 1.6i KOMBI,TOM TOM EDITION.
Renault Megane 1.6i-16v Grandtour Tom Tom,r.9/2012,mod.2013,klimatizace,6x airbag,el.okna,ABS,el.zrcátka-vyhřívaná,multifunkční volant nastavitelný ve dvou osách,ESP,výškově nastavitelné sedadlo,ASR,navigace Tom Tom,orig.rádioCD ovládané od volantu…
149900.00 Kč
Kdy a kam
-
To je andělení!
neděle 5.5 14:30 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor
Pohádková neděle pro děti.
-
Výlet k pramenům řeky Volyňky
neděle 5.5 7:20 - Volyně – sraz na vlakovém nádraží
Letní a zimní čas
V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?
Restaurant Chapelle: Kulinářský podzimní sen s tradicí i moderní gastronomií
4.10.2023 8:25
PÍSEK - Podzimní dny se restaurace Chapelle chystá přivítat zcela novým okouzlujícím menu, jehož základem bude jeden ze skvostů gastronomie – hovězí maso. Nové menu připravuje skvělý tým kuchařů pod vedením Romana Dolejše.
„Podzimní menu v naší restauraci vás zavede na nezapomenutelnou cestu chutí a vůní, které ocení jak milovníci
tradičních pokrmů, tak i ti, kteří touží po nových a odvážných kombinacích," říká Roman Dolejš.
Hovězí maso v úpravách, které vás nadchnou
Hlavní složkou podzimního menu bude hovězí maso z vlastní biofarmy z Maleticích připravované v nejrůznějších
úpravách, které vám doslova rozhýbe chuťové pohárky. Své kulinářské dobrodružství začnete silným hovězím vývarem s kořenovou zeleninou, pokračovat budete trhaným masem, které se rozplývá na jazyku či si můžete vychutnat tradiční ovar v netradiční úpravě. „V naší restauraci věříme, že jídlo je nejen o chuti, ale také o zážitku, proto budou naše pokrmy servírovány vždy s nějakým nevšedním prvkem, který překvapí vaše smysly a udělá z vašeho stolu pravou gastronomickou show," doplňuje Roman Dolejš.
Máte rádi speciality? Není problém
Novinkou v nabídce restaurace je domácí čerstvě upečený kmínový chléb, který bude skvělým doplňkem vybraných pokrmů z hovězího masa, jako je například tatarský biftek v unikátní úpravě. „Náš tatarák získá nový rozměr chuti díky jeho zjemnění morkem a dochucení majonézou se slaninou, kterou připravujeme přímo v komíně našeho grilu," uzavírá krátké představení podzimního menu Roman Dolejš.
Skvělé gastronomické akce? Jedině u nás
V naší restauraci neustále pracujeme na tom, abychom vám přinesli nejlepší gastronomické akce a zážitky. Nenechte si je ujít a sledujte naše webové stránky www.chapelle.cz a také naše profi ly na sociálních sítích Facebook a Instagram.
Do konce letošního roku pro vás chystáme ještě několik velmi zajímavých akcí.
10. 11. 2023SVATOMARTINSKÉ MENU
Tradiční menu v nevšední úpravě doplněné skvělým vínem.
16. 11. 2023
BEAUJOLAIS NOUVEAU
Přivítejte s námi první víno nové sklizně doplněné
o jedinečné pochoutky.
RESTAURANT CHAPELLE
Budějovická 2440, Písek
+420 606 040 045
www.chapelle.cz
restaurantchapelle
-pi-
Další zprávy z regionu
-
Semice se v Mirovicích neprosadily, tři body zůstaly na domácím hřišti
MIROVICE – Los 23. kola krajského přeboru přinesl souboj dvou mužstev z Písecka. V sobotu 4. května fotbalisté Mirovic přivítali Semice. V… -
Odemykání Kozího hrádku přilákalo stovky lidí
SEZIMOVO ÚSTÍ - Otevírání Kozího hrádku přilákalo v sobotu 4. května stovky lidí. Rodiny s dětmi i aktivní seniory. Pro všechny tu… -
VIDEO: Hosté drželi s domácími krok jenom do přestávky
ČÍŽOVÁ - V sobotu 4. května se hrálo utkání, které bylo šlágrem 21. kola fotbalového okresního přeboru Písecka. Domácí hostili z prvního…