Odborník žasne a laik se diví…

…jistě si pamatujete ze Sněženek a machrů… V téhle české zemi je však dnes situace natolik specifická, že se nežasne, odborníků nejsouce – všichni se zaprodali a ti zbyvší zřejmě přišli o hlas… A laici, jako třeba já, se klidně mohou udivit, bude jim to stejně prd platné.

Národovečtí Slováci mají svého Fica či Uhríka (ať je to v zákulisí, jak je to, našim sousedům můžeme jen tiše závidět), ale Češi, Moravané a Slezané takového nikoho. Z toho tak zvaného druhého politického břehu jen k nepotřebě neuroticky užvaněného Okamuru a nevyzpytatelného Babiše, který kope výhradně za sebe a jenž se dovolává jakéhosi pofiderního vlastenectví jen v momentě, může-li skrze to bodovat.

No nic, stejně se divím… Jakýsi Petr Pavel, toho času bohužel prezident mé vlasti, doslova buransky atakuje předsedu slovenského SMERu, navíc vpředvečer voleb, a nikdo z české opoziční scény, ani z té mimoparlamentní, v sobě nemá tolik politické kultury, aby se Robertu Ficovi a voličům SMERu za tu profláknutou kariéristickou nulu oficiálně omluvil. Nikdo, ani jeden.

Pavel minulý týden při návštěvě New Yorku řekl novinářům, že některé Ficovy názory odpovídají spíše ruské propagandě. Návrat Fica do čela vlády by podle něj mohl mít dopad na vztahy mezi Prahou a Bratislavou.

Všechny tyhle ubožáky strčil do kapsy bezmála osmdesátiletý Franta Krincvaj (s jeho skvělými komentáři se na iportaL24.cz setkáváte pravidelně), který požádal naši redakci, zda bychom nezveřejnili jeho osobní omluvu nejen Ficovi, ale všem poctivým Slovákům za primitivní slova bývalého důstojníka Československé lidové armády.

Přesně toto českému národu citelně schází – statečný osobní postoj poctivého vlastence, který v dobách zlých neuhne a bez ohledu na cokoli umí říct nahlas svůj názor. Všichni by se jen sdružovali v masu, mávali vlajkami a transparenty, ovšem zbabělí jsou jeden vedle druhého.

Znění omluvy Františka Krincvaje:

Vážený pane předsedo, Roberte Fico.

Pečlivě jsem poslouchal Vaši odpověď na drzé a zcela nepřípustné výroky generál-prezidenta Petra Pavla. Je to moudrá a rozvážná odpověď, hodná opravdového státníka. Po vyslechnutí jsem si s hrůzou uvědomil, kam až zašel generál v.v. Petr Pavel. Proto mi dovolte, abych vyjádřil hluboké rozhořčení a omluvu všem Slovákům za jeho nehorázné vyjádření a nepřípustné vměšování se do voleb na Slovensku. Moji přátelé to cítí stejně.

Je to vrchol drzosti ze strany bývalého komunistického rozvědčíka, který se drží zásady – kam vítr, tam plášť. Tento člověk není mým prezidentem a není ani prezidentem dalších slušných občanů ČR. Byl vybrán pro tuto funkci právě proto, že se díky své komunistické minulosti stal snadno ovladatelnou figurkou v rukou těch, kteří slouží cizáckým zájmům a ne pro blaho občanů naší republiky. Stydím se za tuto politickou loutku, která mnoha věcem nerozumí, a tak papouškuje jen to, co mu chlebodárci předloží. Když začala u nás kolovat fotografie, jak Petr Pavel mluvil v OSN do prázdného sálu, tak naše mainstreamová média urychleně přišla s ubohým tvrzením, že přesto jeho projev byl úspěšný. Přitom to jasně charakterizuje to, co si o tomto proslovu myslela drtivá většina účastníků tohoto shromáždění. Mluvil za sebe a jen k sobě. Já osobně, i moji přátelé, se stydíme za jeho výroky, které nejsou v souladu s česko-slovenskými nadstandardními vztahy, které je ochoten nabourat ve jménu cizáckých zájmů. Doufám, že vaše strana SMER zvítězí společně s dalšími, které jednoznačně hájí zájmy slovenských občanů. Ještě jednou se Slovákům hluboce omlouvám za nepatřičný výrok Petra Pavla.

S přátelským a bratrským pozdravem

Ing. František Krincvaj

Já se vyjádřím taky jen sám za sebe – díky, Františku. Klečet hanbou by před tebou měli všichni ti naši opoziční politici…

Martin Kalous

Související články

1 KOMENTÁŘ

  1. „Všechny tyhle ubožáky strčil do kapsy bezmála osmdesátiletý Franta Krincvaj (s jeho skvělými komentáři se na iportaL24.cz setkáváte pravidelně), který požádal naši redakci, zda bychom nezveřejnili jeho osobní omluvu nejen Ficovi, ale všem poctivým Slovákům za primitivní slova bývalého důstojníka Československé lidové armády.“ … omlouvá se bývalý důstojník ČSLA pplk. František KRINCVAJ v.v., ve svazcích STB vedený jako agent pod krycím jménem „VILÉM“

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy