InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Disco - DJ Trpaslík

    pátek 10.5 19:45 - Stew club, Nádražní 83, Vimperk

  • Novoveský utopenec: Hele, nech toho! - divadelní komedie

    pátek 10.5 19:00 - Malenice, KD

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Protivín proti Trhovým Svinům rozhodl skvělým vstupem do druhé půle

PROTIVÍN – Sváteční čtvrtek přinesl dohrávku prvního kola krajského přeboru. Fotbalisté Protivína ve svém areálu přivítali Trhové Sviny. O něco lépe byl na tom v tabulce celek trenéra Miroslava Říhy, který měl na kontě deset bodů. Hosté získali o tři body méně. Protivín poslal po dvaceti minutách do vedení Michal Nedvěd, Trhovým Svinům se ale těsně před odchodem na přestávku podařilo srovnat. Domácí si nemohli přát lepší vstup do druhé půle. Hned po čtyřech minutách dorazil balon do prázdné brány Adam Petr, na něj vzápětí po pěkné akci navázal Martin Říha a bylo to 3:1. O další tři minuty později si hosté kalich hořkosti vypili do dna, když si míč do vlastní sítě tečoval Dominik Kodras. Trhové Sviny ještě dokázaly snížit na rozdíl dvou branek, ale to bylo vše. Protivín zvítězil 4:2.

FK Protivín – TJ Spartak Trhové Sviny 4:2 (1:1)
Branky: 22. Nedvěd, 49. Petr, 52. Říha, 55. D. Kodras (vlastní) – 44. a 64. J. Macák
Rozhodčí: Boček – Šťastný, Herzog. ŽK: 2:1 (Kulík, Nedvěd – Tomek). Diváků: 150
Protivín: Váverka – Kulík, Z. Vorel, Zach (84. Pícha), Daniel Bečvář, Buko, Říha (69. Kozák), David Bečvář, J. Vorel, Nedvěd, Petr (72. Hrachovec)
Trhové Sviny: Vrábek – Chromčák, Hruška (81. Popovič), Tomek, Brůha, L. Macák, Zítek (64. Šafránek), J. Macák, Valut (46. M. Kodras), D. Kodras, Gažák

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace