Innogy představuje novou kampaň „Společné vaření“

pátek, 29. září 2023, 14:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Innogy spouští novou kampaň s Pavlem Šimčíkem a Petrou Špindlerovou, tentokrát ukazuje eskapády během společného vaření.

Klíčový vizuál podzimní kampaně Innogy, zdroj: Innogy

Klíčový vizuál podzimní kampaně Innogy, zdroj: Innogy

Dodavatel plynu a elektřiny Innogy spustil podzimní kampaň s názvem „Společné vaření“, která rozvíjí dlouhodobý kreativní koncept s hereckou dvojicí Pavlem Šimčíkem a Petrou Špindlerovou. V novém televizním spotu na příkladu drobných eskapád během společného vaření členů rodiny ukazuje, že se zákazníci mohou na Innogy spolehnout stejně jako na své nejbližší.

„Po předchozích kampaních, které se objevovaly pouze na digitálních kanálech, jde o naši první televizní kampaň tohoto roku. V klíčovém období před začátkem topné sezóny se chceme zaměřit na celkovou podporu značky, abychom stávající zákazníky utvrdili ve správnosti jejich volby a zároveň oslovili zákazníky nové. Toho chceme docílit komunikací brandových hodnot v paralele s každodenními příhodami oblíbené rodiny, kterou diváci z našich spotů dobře znají,“ vysvětluje Václav Podzimek, Customer Communication Manager ve společnosti Innogy. 

Kampaň je nasazena od 19. září v televizi, tisku, na internetu i v místě prodeje a poběží až do 30. listopadu. Třicetisekundový spot je vysílán ve dvou variantách. První část spotu komunikuje hlavní sdělení – „Stejně jako na rodinu se můžete spolehnout i na Innogy“ –, poté následuje jedna z variant desetisekundového sdělení informujícího o hlavních benefitech Innogy. Prvním z nich je pravidelné snižování cen plynu i elektřiny, druhým pak průběžný a zodpovědný nákup komodit, díky kterému se zákazníci nemusí obávat výkyvů cen. 

Kampaň doprovází spotřebitelská soutěž o ceny, například televizi, chytrý telefon Samsung nebo voucher na předplatné služby Prima+ Premium.

Kreativa ATL a BTL části je dílem agentury VMLY&R, digitální média má na starosti Etnetera Motion. Produkci spotu zajistila společnost Armada Films, režie se ujal Jiří Havelka.

-stk-