Můj kousek štěstí

Kdo je hodný a kdo grázl?

Prý je zadaná

Na chlapy dle svých slov nezanevřela. Dokonce má prý Denisa Nesvačilová (32) nový vztah. Říká se, že hvězda seriálu ZOO randí s moderátorem Josefem Mádlem (30).

Mnohokrát už je spolu viděli bok po boku. Vypadali jako cukrující hrdličky. O něm se říká, že je romantický, něžný a milý.

„Hodní kluci nás nebaví, dokud nepotkáte debila. Najednou vám hodný chlap učaruje,“ prohlásila svérázně Nesvačilová. Asi každému je jasné, na koho svým jadrným vyjádřením narážela.

Takových fotek s Josefem Mádlem má nyní nespočet. Právě s ním v poslední době tráví mnoho času.

Chce ji zpátky?

Má za sebou bouřlivý románek s Petrem Kolečkem (39). Chvíli byl s ní, chvíli s Anetou Vignerovou (35). Tu si nakonec vzal.

Přesto se povídá, že by se s Nesvačilovou rád dál stýkal. Možná by ji chtěl jako milenku. O tom ale herečka podle všeho nechce už ani slyšet. Minulost chce hodit za hlavu.

„Člověk by neměl být lynčován za to, že byl zamilován do grázla,“ má jasno. Podle mnohých takto tituluje právě Kolečka. Nesvačilová se brání, že když si s ním začala, nebyl zadaný, ale rozešlý.

S Kolečkem prožila sice jen pár měsíců, zato ale hodně intenzivních. Tenhle vztah si za rámeček nedá.

Zrada se neodpouští

Proto prý šla do vztahu s čistým svědomím a s tím, že nikomu nešlape po štěstí. Odmítá tak, že by Vignerové ničila vztah záměrně. Smůla však byla, že Kolečko to hrál na dvě strany.

Když si dnes herečka vzpomene, jak ji nevěrník tahal za nos, asi jí není dobře po těle. Koluje mnoho historek o tom, jak když byl v posteli s Vignerovou, psal Nesvačilové a naopak. Něco takového se samozřejmě jen tak neodpouští.

Nikdo se herečce nemůže divit, že si po tom všem přeje chlapa hodného, který ji bude na rukou nosit. Možná je to Mádle, třeba ale přijde někdo jiný. Zdá se, že si nechává Nesvačilová v tomto ohledu dveře otevřené a novému vztahu jde naproti.

Pravda je, že zatím neměla na chlapy štěstí. V minulosti randila například s režisérem Danem Pánkem (35). I ten ji prý ale podváděl.

Založí rodinu?

Zlé jazyky spekulují, že by teď mohla začít mužům všechna příkoří z minulosti vracet. Někdo tvrdí, že si s nimi chce hrát, jen tak pro zábavu. Těžko ale říct, jestli je toho schopná.

I podle některých jejích vyjádření to spíš vypadá, že by se už konečně chtěla usadit a založit rodinu. S kým? Určitě s někým, komu bude moct věřit, byla by to pro ni určitě příjemná změna.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden