Silvie Mahdal - 2,3 milionu sledujících

Influencerem se nemusíte stát jen díky až příliš detailním fotografiím odhaleného pozadí. Silvii Mahdal k tomu stačil jen obyčejný bílý papír a tužka. Na profilu silviemahdal_art sdílí se svými fanoušky videa, jak kreslí. Jednotlivé detaily. Vlasy, oči, stíny, vše tak reálně propracované, až máte pocit, že se díváte na černobílou fotografii. Sama i učí a radí různé triky. Používá tužky a uhel. Občas si vypomůže štětcem, aby některé tahy rozmazala. Je to doslova práce v rukavičkách.

Zdroj: Youtube

Na pohled krásná a křehká žena dokáže zachytit i neviditelné detaily lidského těla. Díky tomu byla dlouhou dobu na prvním místě nejsledovanějších osobností českého Instagramu. Ano, má víc sledujících i než ten Mareš. Aktuálně ji na množství followerů zastínil jen fotbalista Petr Čech.

Nikol Leitgeb (Štíbrová) - 680 tisíc sledujících

Nikol je už delší dobu hvězdou českého Instagramu, ale kromě toho, že je vtipná, dokazuje, jak se dají sociální sítě využít pozitivně. Tak, aby z nich mělo prospěch co nejvíc lidí. Pravidelně pořádá nedělní sbírky a ta poslední sbírka, na Martínka, předčila veškerá očekávání. Za své počiny si od Senátu vysloužila stříbrnou medaili.

Marek Dvořák - 269 tisíc sledujících

Pohybuje se na trase Hradec - Praha - Pardubice. Je nadšený záchranář pozemní i letecké záchranné služby a vydal i knihu, v níž lidem přibližuje, jak jeho práce vypadá. Urgentní medicína je jeho život, sen i vášeň v jednom. Záchranářem-celebritou se stal Marek Dvořák poté, co byl povolán k zástavě dechu dítěte herečky Nikol Leitgeb (Štíbrové). Na Instagramu následně zveřejnil příspěvek o tom, jak se mají lidé zachovat ve stejné situaci. Ten mu Nikol přesdílela a od té doby jeho cenným radám o první pomoci naslouchá čím dál více lidí.

Jakub Čáslava - 191 tisíc sledujících

Asi ho budete znát spíš jako kubova_english. Pokud se chcete pobavit, ale zároveň nenásilnou formou vzdělat, pak je jeho profil pro vás přesně ten pravý. Nabízí kurzy i lekce angličtiny, ale mnoho informací sdílí online zdarma. Ať už formou podrobnějšího podcastu nebo krátkých, vtipných a výstižných videí na Insta. K čemu je to dobré? Tak třeba že se absolutně vymyká všem učitelům angličtiny, takže to lidi baví, a vytáhne na vás vždy nějakou totální jazykovou perličku, kterou vám podá takovým způsobem, že si to do té hlavy fakt konečně natlučete.

Sabina Vraštilová - 51 tisíc sledujících

FyzioFitmáma, tak si říká máma a fyzioterapeutka v jednom, se kterou můžete začít zdravě cvičit. Řešení nabízí hlavně ženám po porodu, s diastázou a vypouklým bříškem. V takovém případě pro vás klasické cviky na břišáky nejsou, ale se Sabinou svůj střed těla dostanete zase do kondice. Hlavně šetrně a správně, abyste si ještě víc neuškodily. Inspirací je pro všechny ženy.

Mimoto je zakladatelkou projektu Pomoz sobě, pomoz druhým, takže díky maminkám, které si koupily některý z jejích kurzů, dokázala například přispět kráskou částkou na Nadační fond pro předčasně narozené děti.

Zuzana Fryaufová - 28 tisíc sledujících

Zuzana Fryaufová vám možná nic moc neřekne. Ale jak zmíníme Zuzeta, to už máte určitě jasno. Kdysi šéfovala Plesu v Opeře, nyní má vlastní firmu, která vyrábí originální papírenské věci, podniká, fušuje do PR a glosuje o aktuálním dění. Předkládá svým fanouškům život přesně tak, jako ho ona sama vnímá, vyjadřuje se s citem a bez obalu zároveň a to na ní máme rádi.

Karel Kovář - 790 tisíc sledujících

Vystupuje jako Kovy a říká si ne influencer, ale vlivník. Jako youtuber, který má aktuálně na svém hlavním kanálu 936 tisíc odběratelů vliv tedy nepochybně má. Vyjadřuje se často k aktuálnímu dění a nebojí se ani politiky nebo ožehavých témat, jako domácí násilí. Jeho názory a poznámky jsou víc než v pohodě a dávají smysl, proto jestli chcete mít přehled a zároveň se často i pobavit, dejte mu follow.

Tereza Ramba - 220 tisíc sledujících

Dříve Tereza Voříšková je jedna z našich nejoblíbenějších hereček. Která je ale zároveň naprosto normální ženská, máma a manželka jako každá jiná a nezdráhá se o tom mluvit. Nad jejími stories highlighty neZVLÁDÁŠ se upřímně zasmějete a je velmi pravděpodobné, že se v tom i najdete. Takže se nestyďte a klidně ukažte na sítích co nejvíc pravdy. Tereza vás v tom nenechá samotné.

Zdroj: iGlanc.cz, Instagram

Související články