Herec Billy Miller zemřel ve 43 letech. Nejúspěšnější role mu přinesla 3 ceny Emmy

Fotografie: Honza Groh (Jagro) / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Smrt člověka je pokaždé velmi tragickou událostí. O to více je vše smutnější ve chvíli, kdy se jedná o mladou osobu, která ještě měla velikou část života před sebou.

Každý den bohužel přijde o život veliká spousta lidí. Někteří doplatí na následek nějaké vojenské agrese, jiní na různé nemoci či hladomor. V běžném světě může člověka potkat tragický osud daleko rychleji, než by se někdy mohlo zdát. Tentokrát si smrt přišla pro mladého herce známého ze spousty filmů.

Zemřel velmi mladý

Úmrtí je vždy o něco smutnější a bolestivější, když se jedná o člověka ve věku, ve kterém by o život přijít neměl. Tentokrát si však smrt vyhlédla muže, jemuž bylo pouhých 43 let. Fanouškům a ostatním divákům může být tento herec známý ze spousty filmů, ve kterých hrál. Jeho skon zasáhl veliké množství jeho příznivců a fanoušků.

Získal spousty ocenění

Je známý jako herec ze spousty filmů a seriálů. Než se však dostal k natáčení, věnoval se modelingu. Tento mladý herec jménem Billy Miller bude divákům nejvíce známý díky své roli v seriálu Mladí a neklidní. Tato role pro něj byla zároveň i nejúspěšnější, jelikož si za ni odnesl celkem 3 ceny Emmy. Hrál také například ve filmu Americký sniper.

Příčina smrti je nejasná

Co stálo za úmrtím takto mladého a talentovaného člověka, zatím není jasné. Ve svém dětství se sice údajně potýkal se vzácným onemocněním kotníků, to ovšem nebylo žádnou překážkou v tom, aby si vybudoval hvězdnou kariéru. Nedávno se Billy prý potýkal s maniodepresivními stavy, které by teoreticky mohly hrát nějakou roli v jeho skonu.

Česko zasáhla strašná zpráva ze světa hudby a divadla. Mnohokrát oceněná herečka už odpočívá v uměleckém nebi

Smrt potvrdil manažer

Úmrtí Billyho Millera potvrdil jeho manažer přesně v den, kdy by oslavil své 44. narozeniny. Herec však zemřel již o dva dny dříve, jak také právě manažer sdělil. Tato tragická událost jistě poznamenala všechny Billyho blízké i miliony fanoušků po celém světě. Herec, který svým talentem obohatil celkem 719 dílů seriálu Mladí a neklidní, bude citelnou ztrátou pro všechny další potenciální filmy a seriály.

Zdroj: Variety

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*