Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #737 o Rebel Moon a Predátorovi


ikona
Mr. Hlad
13 going on 30golden globesnetflixrebel moonsawthe preyvíkendový výplach
Chcete domů Predátora? Jak stárne Jennifer Connelly? A proč má Netflix problém s novinkou Zacka Snydera?  

Nedělní výplach

Hra týdne
Netflix je slibotechna. Poměrně často totiž posílá do světa filmy, u kterých slibuje milion pokračování, bambilion spin-offů, seriálový sequel a spoustu dalších věcí. Podobně teď machruje s blížící se sci-fi Rebel Moon Zacka Snydera, kde jsme se měli dočkat i deskové hry. Jenže nedočkáme. A Netflix z toho teď má mrzení

Konec týdne
Netlix skončil. Ne, ne ten streamovací gigant, ale služba, se kterou začínal, tedy půjčovana DVD, která vám poslali rovnou domů. Po pětadvaceti letech totiž doručili poslední film a podle všeho to byla Opravdová kuráž od Coenů. A Netflix se s touhle érou hodlá rozloučit docela stylově. 

Maska týdne
Hra Texas Chainsaw Massacre je už nějaký ten týden venku, ale fanoušky je potřeba zasypávat novinkami dál. Teď je možná koupit si do hry novou masku pro Leatherface, kterou navrhl Greg Nicotero, legenda mezi filmovými maskéry, jenž pracoval i na několika Masakrech. A k tomu jako bonus dostanete novou pilu a nový animace při kuchání nebožáků. 

Narozeniny týdne
Jennifer Connelly je dvaapadesát. A rozhodně na to nevypadá. Před kamerou přitom strávila značnou část života a hrála už v době, kdy jí bylo čtrnáct. A takhle před ní stárla

Blučko týdne
Pamatujete si na tu dobu, kdy se všichni tvářili, že na streamech najdeme ÚPLNĚ všechno a že věci, které tam vyjdou nebudou NIKDE jinde? Jo, takhle zpětně je to celkem úsměvné, na druhou stranu filmy jako Predátor: Kořist si zaslouží, aby vyšly na blučku a dočkaly se prvotřídní péče. Takže se můžete těšit na vystřižené scény, alternativní úvod nebo komentář režiséra. A spoustu dalších věcí. 

Ocenění týdne
Oscaři a Zlaté Glóby mají posledních pár let problém. Čím dál tím méně lidí se na ně chce koukat, a tak je potřeba vymyslet, jak je dostat zpátky k obrazovkám. U Glóbů to zkusí tak, že představí dvě nové kategorie. A minimálně jedna je trochu podezřelá. Ocenění pro komiky Best Sand-Up Comedian on Television dává smysl, jejich vystoupení jsou hodně sledovaná, a tak si Glóbus zaslouží. Ovšem cena nazvaná Cinematic and Box Office Achievement in Motion Pictures zní poněkud podezřele a vlezle. Ale Greta Gerwig ví alespoň s předstihem, že si má doma udělat místo na poličce. 

Muzikál týdne
Už jsme viděli bizarní muzikály o Spider-Manovi nebo natáčení Čelistí, takže divadelní muzikálová adaptace komedie Přes noc třicítkou vypadá vlastně dost normálně. Celkem fajn film s Jennifer Garner a Markem Ruffalem se promění v podívanou plnou písniček už v létě a postará se o ni Andy Fickman, který v Hollywoodu točil třeba Útěk na Horu čarodějnic se začínajícím Dwaynem Johnsonem. 

Oscar týdne
Když v roce 1940 Hattie McDaniel vyhrála Oscara, přepisovala se historie, šlo totiž o vůbec první černošskou herečku, která tuhle cenu dostala. Po své smrti cenu věnovala Howardově univerzitě, ale v šedesátých letech beze stopy zmizela. Akademie se až teď rozhoupala k tomu, aby škole věnovala náhradního Oscara. K vidění je od 1. října. 

Ubytování týdne
S Airbnb člověk vždycky riskuje. Může narazit na parádní místo, ale i na brloh, odkud zmizí hned, jak vyjde slunce. A taky na majitele, se kterým není snadné pořízení. Jenže právě ten teď může být tím největším lákadlem. Ve Skotsku se totiž 27.-29. října otevře možnost ubytovat se na dvě noci v bažině, kde bydlel Shrek! Jde samozřejmě o charitativní akci

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme řešili nejlepší české sci-fi a padaly zajímavé filmy. Ikarie XB-1, Cesta do pravěku, komedie Macourka a Vorlíčka, Zítra vstanu a opařím se čajem, Akumulátor 1… moc se tu ten žánr netočí, ale když už, tak je to přinejmenším zajímavé. 

Dnes se podíváme na Saw X. Zajímalo by nás, která smrt v celé sérii Saw byla podle vás nejvydařenější. Ať už nejkreativnější, nejhnusnější nebo podle jiných vašich měřítek. Název filmu a dvěma slovy popis smrti napište do předmětu, v textu se rozecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace