Kam v Praze na vstupní prohlídku do zaměstnání? Jde to i bez dlouhého čekání.

Společnost Medical JT, s.r.o. se stává významným poskytovatelem v oblasti pracovního lékařství v Praze a přináší služby v podobě, která tu firmám chyběla. Díky nejkratším objednacím lhůtám v Praze a profesionálnímu přístupu se stáváme partnerem, na kterého se mohou firmy spolehnout.

Nový standard v péči o zdraví zaměstnanců.

Medical JT, s.r.o. se specializuje na pracovní lékařství a nabízí širokou škálu služeb zaměřených na péči o zdraví zaměstnanců. V naší čekárně netrávíte čas mezi nemocnými pacienty, což je častým problémem ve vytížených ordinacích praktických lékařů. Riziko, že se v čekárně někdo nakazí se tak minimalizuje, stejně jako doba čekání na vyšetření. Naše služby zahrnují vstupní, periodické i mimořádné pracovní prohlídky a prohlídky pro řidiče motorových vozidel. Velice žádaná začíná být také služba očkování zaměstnanců proti chřipce. Očkujeme u nás v ordinaci nebo můžeme zajistit očkování přímo na pracovišti.

Snadný přístup k pracovním prohlídkám za férových podmínek.

Chceme, aby zaměstnavatelé i zaměstnanci měli snadný a rychlý přístup k pracovním prohlídkám. Nikdo nechce „obvolávat“ desítky ordinací, aby si zajistil potřebné vyšetření. V Medical JT, s.r.o. jsme proto zavedli nejkratší objednací lhůty v Praze - termín již do 5 pracovních dnů od zavolání. Je to snadné, stačí nám zavolat. Navíc jsme na našem webu http://www.medicaljt.cz zavedli online rezervační systém, který umožňuje objednat prohlídku opravdu kdykoliv i mimo naší pracovní dobu. Malým a středním podnikům navíc neúčtujeme žádné paušální poplatky za lhůtník či smlouvu. Hradí se jen prohlídky a služby, které si objednáte.

Domluvíme se, ať už jsou Vaši zaměstnanci odkudkoliv.

Praha je městem s bohatou multikulturní komunitou, a proto chápeme důležitost komunikace ve více jazycích. Naši lékaři mluví česky, anglicky, rusky i dalšími jazyky, abychom zajistili, že se všichni zaměstnanci budou cítit pohodlně a porozumí obsahu pracovních prohlídek.

Důležitost péče o zdraví zaměstnanců.

V době, kdy se společnost potýká s různými výzvami v oblasti zdraví, je ochrana zdraví zaměstnanců důležitým faktorem ekonomické stability firem. Nesouhlasíme s plánovaným ukončením povinnosti některých vstupních pracovních prohlídek a máme pro to několik důvodů.

Vstupní prohlídky jsou klíčovým nástrojem pro dodržení povinností zaměstnavatelů na ochranu zdraví zaměstnanců. Zaměstnavatel nemá jak jinak zjistit, zda je nový zaměstnanec zdravý a způsobilý pro práci. Bez vstupních prohlídek se bude předpokládat, že osoba při zařazení k práci byla způsobilá a veškerá poškození zdraví, která lze uznat za nemoci z povolání, budou přičítána k zodpovědnosti zaměstnavateli, i když ve skutečnosti daným poškozením zdraví trpěl pracovník již před zařazením k práci.

Lze očekávat, že liberalizace podmínek povinných vstupních prohlídek povede ještě k častějším chybám v oblasti kategorizace práce. Nevhodné zařazení zaměstnance přitom může pro firmu znamenat velmi vysoké náklady, hrozí pokuty ze strany kontrolních úřadů, náklady na kompenzace zaměstnanců či soudní spory. Je tak opravdu v zájmu zaměstnavatelů, aby pracovní prohlídky nezanedbávali a využili je pro svou ochranu i v případě, že nebudou povinné.

Co bychom chtěli vzkázat zaměstnavatelům v Praze?

Věříme, že zdraví zaměstnanců je klíčové pro úspěšnost každé firmy. S námi budete mít ochranu zdraví zaměstnanců odborně zajištěnou, se snadným objednáváním a bez zbytečného čekání. Zvedáme telefony, rádi poradíme a pomůžeme.

Kontakt:

Jaroslav Sixta

+420 731 461 464

info@medicaljt.cz

Klíčová slova ČR-zdraví-lékaři

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.