https://42tcen.com/entry/exministr-zahranici-priznal-ze-usa-ztratily-silu-na-zadrzovani-ruska
Exministr zahraničí přiznal, že USA ztratily sílu na zadržování Ruska
Exministr zahraničí přiznal, že USA ztratily sílu na zadržování Ruska
Amerika byla oslabena konfliktem na Ukrajině a ztratila sílu na zadržování Ruska, prohlásil bývalý ministr zahraničí USA, bývalý šéf CIA Mike P... - 02.10.2023, 42TČen
2023-10-02T12:11:45
2023-10-02T04:50:57
USA
Ukrajina
Mike Pompeo
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://42tcen.com/files/entries/Mike-Pompeo-Justin-Sullivan.jpg
Pompeo, který byl ministrem zahraničí za Donalda Trumpa, se v Aténách zúčastnil prvního Americko-středomořského fóra (American Mediterranean Investment Forum). V rozhovoru kriticky zhodnotil prezidentství Joea Bidena. „Po nástupu prezidenta Bidena na post se svět stal mnohem méně bezpečný. Týká se to jak Američanů, tak občanů našich spojeneckých zemí. V Afghánistánu zahynulo 13 Američanů, což bylo jedním z největších nezdarů v ochraně našich občanů v novodobých dějinách,” řekl bývalý ministr zahraničí. „Amerika byla oslabena vpádem na Ukrajinu, ztratili jsme sílu na zadržování (prezidenta Ruska Vladimira) Putina a Ukrajinců, což zhoršilo situaci pro Evropany a každého z nás,” řekl Pompeo. Podle Pompea zradil Biden ve vnitřní politice americké tradice. Považuje za důležité, aby se v roce 2024 stal prezidentem republikán, protože žádný kandidát za Demokratickou stranu nedokáže vrátit americký národ k jeho základům. „Jsem přesvědčen, že se americký národ stmelí v den voleb kolem kandidáta, který navrhne silnou a jasnou koncepci dosažení těchto ideálů,” řekl Pompeo.
42TČen
nect24.cz@gmail.com
+420792887302
122
60
2023
42TČen
nect24.cz@gmail.com
+420792887302
122
60
42TČen
nect24.cz@gmail.com
+420792887302
122
60

Exministr zahraničí přiznal, že USA ztratily sílu na zadržování Ruska

Mike-Pompeo-Justin-Sullivan.jpg - 42TČen
©
Amerika byla oslabena konfliktem na Ukrajině a ztratila sílu na zadržování Ruska, prohlásil bývalý ministr zahraničí USA, bývalý šéf CIA Mike Pompeo v rozhovoru pro řecký list Cathimerini.

Pompeo, který byl ministrem zahraničí za Donalda Trumpa, se v Aténách zúčastnil prvního Americko-středomořského fóra (American Mediterranean Investment Forum).

V rozhovoru kriticky zhodnotil prezidentství Joea Bidena.

„Po nástupu prezidenta Bidena na post se svět stal mnohem méně bezpečný. Týká se to jak Američanů, tak občanů našich spojeneckých zemí. V Afghánistánu zahynulo 13 Američanů, což bylo jedním z největších nezdarů v ochraně našich občanů v novodobých dějinách,” řekl bývalý ministr zahraničí.

„Amerika byla oslabena vpádem na Ukrajinu, ztratili jsme sílu na zadržování (prezidenta Ruska Vladimira) Putina a Ukrajinců, což zhoršilo situaci pro Evropany a každého z nás,” řekl Pompeo.

Podle Pompea zradil Biden ve vnitřní politice americké tradice.

Považuje za důležité, aby se v roce 2024 stal prezidentem republikán, protože žádný kandidát za Demokratickou stranu nedokáže vrátit americký národ k jeho základům.

„Jsem přesvědčen, že se americký národ stmelí v den voleb kolem kandidáta, který navrhne silnou a jasnou koncepci dosažení těchto ideálů,” řekl Pompeo.