zdroj: Fatshark

Warhammer 40,000: Darktide dostal masivní patch, který od základů přestavěl hrdiny

4. 10. 2023 10:34 | Novinky | autor: Jan Slavík |

Warhammer 40,000: Darktide od studia Fatshark uměl zabavit hned po vydání, ale zážitek začal trochu skřípat, když se člověk dostal do endgame a zjistil, že celá řada mechanismů, které ve hře být měly, zkrátka a dobře chybí. Tvůrci slibovali zjednat nápravu, hru postupně opravovali a rozšiřovali a právě vydali objemný patch zaměřený především na progres a dovednosti hrdinů.

Získávání úrovní je teď úplně jiný zážitek, protože každá hratelná třída má nově k dispozici košatý strom volitelných dovedností doplněný ještě přeháňkou různých pasivních skillů, díky kterým lze nyní stavět a využívat úplně nové souhry a synergie nejen v rámci vlastní postavy, ale samozřejmě i celé party. Přepracované skilly by měly nabízet daleko víc možností ke zformování vlastního herního stylu.

Přestavěná tvorba hrdinů, nové buildy a z nich vyplývající fakt, že Darktide teď dost možná bude působit jako úplně jiná hra, by stačil sám o sobě, vývojáři ale pracovali dál. Patch přinesl takové množství změn, že se jejich kompletní soupis nevešel do jednoho příspěvku na fórech a tvůrci ho museli rozdělit do dvou. První polovinu gigantického seznamu si můžete přečíst zde, druhou pak zde.

Komunitní reakce na olbřímí balík změn se zatím zdají být veskrze pozitivní. I tak povětšinou zahořklé a potemnělé místo, jako je subreddit hry, momentálně září radostí a Darktide zaznamenal nejvyšší počet současně hrajících hráčů od letošního ledna. Sláva Císaři a novým synergiím!

Nejnovější články