Cirkus prožitý všemi smysly - charitativní představení pro Centrum Paraple

Cirkus prožitý všemi smysly - charitativní představení pro Centrum Paraple

Adresa:

Praha, Divadlo Jatka78

Termín: 26.10.2023
Vstupné:

690

26říjen čtvrtek 19:30

Žánr: divadlocharitativní představení Praha


Srdečně vás zveme na další kulturní zážitek, kterým podpoříte Centrum Paraple. Tentokrát vás Cirk La Putyka vezme do minulosti a dotkne se bohaté cirkusové historie a cirkusového řemesla v té nejzákladnější formě.

Představení Senses finského režiséra Maksima Komara pohladí všechny vaše smysly. Obhajuje právo cirkusového umění nebýt intelektuální a racionální, ale naopak tělesné a emocionální, zaměřené na pocity, skrze které vnímáme svět.

Lidé po poranění míchy někdy čelí podobnému dilematu, a to jak na začátku, kdy se ocitnou v nové situaci, tak i později v životě, kdy přichází další výzvy. Často by se raději zaměřili na emocionální prožití situace, ale s ohledem na své vlastní bezpečí raději volí racionální pohled. Avšak čím více posunují hranice a blíží se k bodu, který sice přináší určité riziko, ale může je (i kohokoli jiného), posunout o velký kus dál, tím více jejich důvěra v sebe sama roste.

Těšíme se na vás 26. 10. v divadle Jatka78 (Praha 7 - Holešovice) a děkujeme, že nám a našim klientům pomáháte v každodenním cirkusu zvaném ŽIVOT.

KOUPIT VSTUPENKU

Centrum Paraple

------------------------------------------------------------------------------------------------------

O CENTRU PARAPLE 

Centrum Paraple je obecně prospěšná společnost založená Zdeňkem Svěrákem a občanským sdružením Svaz paraplegiků. Od roku 1994 pomáhá lidem na vozíku po poškození míchy a jejich rodinám zvládnout těžkou životní situaci. Paraple jim je oporou nejen během prvních měsíců v nové situaci, ale kdykoli v průběhu života. V České republice je jediným zařízením svého druhu.

Více informací na → www.paraple.cz. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

13květen pondělí 18:00

13květen pondělí 19:00