Můj vzor, Božský Karel - Kristián Šebek - koncert

Můj vzor, Božský Karel - Kristián Šebek - koncert

Adresa:

Praha - Dolní Počernice, Novozámecká 284

Termín: 14.11.2023
Vstupné:

490 - 390 Kč

14listopad úterý 19:00

Žánr: koncertypop rock’n’roll swing jazz blues country rock opera opereta muzikál vážná hudba tradicionál dechovka Praha


Koncert, ve kterém s pokorou a úctou zazní průřez celou hudební kariérou našeho největšího zpěváka a zlatého slavíka v podání 24letého Kristiána Šebka za doprovodu živého orchestru. Koncert, který je věnován především vzpomínce na tradiční vánoční koncerty Karla Gotta. Kristián Šebek se narodil 12.4.1999 v Brně do kolébky divadelních rodičů. Mezi blízkými se o něm říká, že začal zpívat dříve, než chodit. Již v šesti letech se zpěvu začal věnovat naplno a v deseti letech profesionálně. V současnosti má za sebou účinkování v několika profesionálních inscenacích, v roce 2015 se zúčastnil show Česko Slovensko má talent a nyní naplno zpívá se svou kapelou a účinkuje v několika dalších (nejen) hudebních projektech.

Dovolujeme si Vás pozvat dne 14. listopadu od 19.00 hodin do sálu hotelu Svornost v Praze 9 - Dolních Počernicích a přejeme Vám úžasný a příjemný vzpomínkový večer na mistra Karla Gotta. Poslechněte si ukázku: https://www.youtube.com/watch?v=qg3Fk4zuIeA Kristiánova kapela ve Svornosti zahraje ve složení: zpěvák, vokalistka, basa, kytara, bicí, klávesy (dechy a smyčce budou na "samplech").

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

19květen neděle 20:00

Justin Grädes

, Vodičkova 704/36 Koncert

23květen čtvrtek 19:00