Zpěvačka Lenka Ničková na svém koncertu v Malostranské Besedě pokřtí nové album

Zpěvačka a spisovatelka Lenka Ničková zazpívá v pondělí 9. října v pražské restauraci Malostranská Beseda na Malé Straně. Jak sama říká: „Někdy nám život připraví mnoho situací: setkání a ztráty, návraty, které nám vezmou dech, zklamání, která nám podrazí nohy, lásky, které nás vynesou do nebes či srazí na kolena.“ O tom všem zpěvačka něco ví a píše písně. O touze, čekání, naději, vzteku i smíření – tedy o situacích, které prožila, stejně jako každý z nás. Pro každý příběh si vybrala jiný hudební žánr, na své si tak přijdou milovníci šansonu, folku, blues či rocknrollu nebo sborového zpěvu.

Návštěvníci koncertu také uslyší písně, jejichž žánr je nejasný, neboť pocházejí odněkud z jejího nevědomí a nenechají se spoutat žádnými pravidly. Podařilo se jí tak vytvořit barevnou všehochuť, z níž si každý vybere tu nejoblíbenější. Na koncertě navíc zpěvačka pokřtí společně se známou šansoniérkou a herečkou Renatou Drössler své třetí album s názvem Vezmu své tělo na procházku.

Hudbu i české či anglické texty si píše sama, některé melodie jsou převzaté, aranže vytvořili Patrik Stoupa a Zdeněk Zázvůrek, který se věnoval i režii zvuku.

Přijďte i Vy na procházku všemi hudebními žánry. Koncert začíná v 19:30 hod.

You may also like...