zvláštní poděkování
Quantcom.cz

Nejuvolněnější album Kylie Minogue za poslední léta

Přebal alba Tension

autor: archiv   

zvětšit obrázek

Vychází nové šestnácté studiové album zpěvačky Kylie Minogue Tension, které je plné euforických, energických tanečních hitů a smyslných popových skladeb. Obsahuje jedenáct skladeb, otvírákem je hypnotická elektro skladba Padam Padam. Kylie k novému albu Tension říká: ,,Začala jsem s otevřenou myslí a prázdnou stránkou. Na rozdíl od mých posledních dvou alb tu nebylo žádné 'téma', šlo o to najít srdce, zábavu nebo fantazii daného okamžiku a vždy se snažit sloužit písni. Chtěla jsem oslavit individualitu každé písně a ponořit se do této svobody. Řekla bych, že je to směs osobní reflexe, klubové opuštěnosti a melancholického opojení.“

Album Tension je nejuvolněnější za poslední léta. Romantická naléhavost jejích textů a energická hudba se skvěle mísí, připomene vám to, co je na zpěvačce Kylie nejpůvabnější a nejzásadnější, není jen její trvalé sebevědomí, ale i její schopnost dát to pocítit svým posluchačům. Okouzlující a dynamická jako vždy ve skladbách od samého začátku Padam Padam, Hold On To Now, Things We Do For Love. Disponují svěžím tanečním rytmem a vším co fandové zpěvačky chtějí slyšet. Romantické příběhy prezentují se zde jako překážky, které je třeba rychle překonat a rozchody, které zpěvačku a jejího současného přítele přivedly k sobě. Titulní skladba Tension (VIDEO), klavírem bušící taneční kluziště nenadchne ani neurazí, to samé platí o následující One More Time. Trefou je píseň You Still Get Me High, vše skvěle hudebně i zvukově ušité na míru pro Kylie. V některých skladbách je snadné přesně rozpoznat, které zvuky zpěvačka a producenti hledali. Zda našli zvuk ladící vašemu uchu to už posuďte sami.

Kylie za svou zářivou kariéru nasbírala celosvětově přes 80 milionů prodaných nosičů, 5 miliard streamů a 8 alb No. 1 na britském žebříčku. Mezi její četná ocenění patří 3 ceny BRIT Awards, 2 ceny MTV a Grammy. Je jedinou umělkyní, která ve Velké Británii získala album číslo 1 v pěti po sobě jdoucích dekádách. Její vystoupení na Glastonbury 2019 bylo nejsledovanějším televizním momentem v historii festivalu. V mnoha ohledech stojí na popové scéně osamoceně - je to superhvězda, jejíž neustálé vynalézání a objevování ji udržuje pevně zakořeněnou v současnosti a zároveň definuje a oslavuje velkou část naší společné minulosti.

Tracklist: Padam Padam, Hold On To Now, Things We Do For Love, Tension, One More Time, You Still Get Me High, Hands, Green Light, Vegas High, Out Of 10 (feat. Kylie Minogue) - By Oliver Heldens, Story.

25.9.2023 17:09:23 DePe | rubrika - CD boxy

Časopis 19 - rubriky

Archiv čísel

reklama

Asociace profesionálních divadel České republiky

Články v rubrice - CD boxy

Iveta Bartošová - Ve jménu lásky

Přebal alba

Zpěvačka Iveta Bartošová patřila k nejoblíbenějším českým popovým zpěvačkám konce 20. a začátku 21. století. Z ...celý článek



Časopis 19 - sekce

LITERATURA/UMĚNÍ

Křesťanský magazín

Křesťanský magazín

Křesťanský magazín
Zajímavosti ze života víry. Uvádí K. Rózsová. Novogotická budova Nového proboštství na P celý článek

další články...