bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dohoda je na světě! Anaheim si po Zegrasovi pojistil i Drysdalea

5. října 2023, 21:20

Daniel Fekets

Vedení Anaheimu Ducks podepsalo v tomto týdnu už druhou smlouvu s klíčovým hráčem. Angažmá v Kalifornii si minimálně do roku 2026 protáhne obránce Jamie Drysdale.

Jednadvacetiletý talent, kterého Kačeři na draftu 2020 vybrali jako šestého v pořadí, podepsal kontrakt, který mu zaručuje roční plat v hodnotě 2,3 milionu dolarů. Na další tři roky tedy bude hráčem organizace, jež v sezoně 2006/2007 získala svůj jediný Stanley Cup. 

„Jamie je stále talentovaný bek, kterého čeká skvělá budoucnost. Jsme rádi, že jsme tento proces dokončili a už se moc těšíme na jeho růst,“ řekl na adresu rodáka z Toronta generální manažer Anaheimu Pat Verbeek. 

Drysdale zažil první kompletní sezonu v NHL předloni, kdy zasáhl do 81 zápasů s bilancí čtyř branek a osmadvaceti asistencí. Ročník 2022/2023 ale promarodil kvůli problémům s ramenem skoro celý, naskočil jen do osmi duelů. 

Pokud Drysdale naváže na svou dřívější výkonnost, v Anaheimu si mohou poklepávat po zádech. Směr může účastníkovi dvou juniorských světových šampionátů ukázat také Radko Gudas, jenž se už těší na první soutěžní zápas v novém dresu. 

Anaheim čekají ještě dvě přípravná utkání proti Arizoně. Ligu odstartuje příští neděli nad ránem venkovním duelem v Las Vegas. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.