Richard Otevřel posílil advokátní kancelář Noerr

Personálie
Během září se do činnosti pražské pobočky mezinárodní advokátní kanceláře Noerr naplno zapojil Richard Otevřel, dříve působící jako counsel v privacy týmu v advokátní kanceláři Havel & Partners a ve správní radě společnosti FairData Professionals. Advokátní kancelář o tom informovala v tiskové zprávě.
Richard Otevřel je od roku 2011 je pravidelně uváděn jako přední odborník na právo osobních údajů, bezpečnost a informační technologie v České republice nezávislou mezinárodní organizací Who's Who Legal. Foto: AK Noerr

Otevřel bude v AK Noerr působit na pozici vedoucího týmu Data Protection. Richard Otevřel patří mezi nejvýznamnější české právníky v této oblasti. AK Noerr tímto pokračuje v rozšiřování svého týmu v pražské pobočce a naplňuje tak svou růstovou strategii.

Richard Otevřel je absolventem Právnické fakulty Masarykovy Univerzity. V průběhu své kariéry působil na vedoucích pozicích na ministerstvu spravedlnosti, ve správní radě společnosti FairData Professionals a v přední české advokátní kanceláři Havel & Partners na pozici counsel.

PSALI JSME:
Advokátní kancelář Noerr dále rozšiřuje svůj tým, novou posilou je seniorní advokátka Iva Bilinská

Do AK Noerr Otevřel přichází s více než dvaceti lety zkušeností v regulatorní oblasti evropského práva, zejména zaměřeného na nové technologie, práce s daty a compliance. Vedle svého hlavního zájmu o oblast ochrany osobních údajů se věnuje aktuálním trendům ve využívání digitálních nástrojů a jejich regulatorního uchopení.

Má tak bohaté zkušenosti se zajišťováním GDPR compliance od lokální asistence u globálně organizovaných aktivit až po řízení kompletních implementačních projektů, včetně nastavení navazujících činností pověřenců pro ochranu osobních údajů (DPO).

PSALI JSME:
Nové posily pro bankovní tým advokátní kanceláře Noerr

Dále se specializuje na oblasti telekomunikací, e-commerce, médií, ochrany práv duševního vlastnictví a IT práva, využití technologií a zpracování dat v oblasti Life Sciences a v neposlední řadě též kyberbezpečnosti a regulace umělé inteligence.

Společně s Petrou Sochorovou, která do AK Noerr nastoupila v červnu letošního roku, tak tvoří jeden z nejzkušenějších a nejsilnějších týmů v České republice pro širší oblast compliance zahrnující interní investigace, whistleblowing a HR včetně osobních údajů a využívání nových technologií.

PSALI JSME:
Advokátka Petra Sochorová další výraznou posilou advokátní kanceláře Noerr

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Lidé a společnost

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Které banky sponzorují Rusko?

Britský list Financial Times před několika dny přinesl informaci, že velké evropské banky, které navzdory sankcím …