Po prohře v Evropské konferenční lize rezignoval trenér Beşiktaşe Günes

06.10.2023, 13:48
Aktuality

U kormidla Beşiktaşe skončil s okamžitou platností trenér Senol Günes. Kouč se rozhodl odejít den po porážce v Evropské konferenční lize, v níž jeho tým ztratil zápas s Luganem po tříbrankovém přídělu v poslední desetiminutovce. O jeho rezignaci informovalo vedení tureckého klubu.

Beşiktaş vedl nad Luganem 2:0, zápas ale dohrával po vyloučení Valentina Rosiera v deseti. Hostující tým pak v závěru duel skupiny D otočil třemi góly, které domácím nastřílel od 81. minuty.

Jednasedmdesátiletý Günes, jenž dovedl tureckou reprezentaci v roce 2002 k bronzu na mistrovství světa, se do Beşiktaşe vrátil loni. Na lavičce mužstva, s nímž v minulosti dvakrát slavil ligový titul, vystřídal Francouze Valériena Ismaëla. V aktuálním ročníku jsou jeho svěřenci v domácí soutěži čtvrtí.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
St. Pauli

Fuj. Tam musi byt ohromny tlak od vedeni i fanousku.

Reagovat
risk je zisk

Tak takhle projet zapas . To by skončil asi každý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele