Zde může být vaše reklama.

Zase hrají doma 11. kolo: Sigmu čeká Mladá Boleslav

11. kolo: Sigmu čeká Mladá Boleslav

foto: Petr Pelíšek

06. 10. 2023 - 15:00

Fotbalisté SK Sigma Olomouc budou hrát podruhé za sebou doma na Andrově stadionu. Po prohře s Ostravou (0:3) je v jedenáctém dějství FORTUNA:LIGY čeká střetnutí s Mladou Boleslaví. Bude to v sobotu od 15 hodin.

Hanáci po dobrém startu do soutěže předchozí dvě utkání prohráli. Padli na Bohemians a doma s Baníkem, když v obou případech inkasovali tři branky. Defenzivní a výsledkový pokles chtějí zastavit s Mladou Boleslaví.

"Víme, že začátek zápasu s Baníkem jsme měli dobrý. Pak přišly situace, které utkání ovlivnily. My ale vyhráváme jako jeden tým a stejně tak prohráváme jako jeden tým. Vyhodnotily jsme si všechny chyby, na videu jsme ale také viděli, že i v deseti jsme tam pak měli příležitosti, abychom vyrovnali. Pak už je to jen o tom, jestli šance proměníte. Ukázali jsme dobrý charakter a chtěli to zlomit. Od toho bychom se chtěli odpíchnout do zápasu s Mladou Boleslaví," řekl Milan Kerbr, asistent trenéra SK Sigma.

Zranění jsou útočníci Lukáš Juliš a Denis Kramář, trest za červenou na jeden zápas má brankář Matúš Macík. Nadále jsou mimo hru obránce Vojtěch Křišťál a útočník Antonín Růsek.

Zápas SK Sigma Olomouc versus FK Mladá Boleslav začne v sobotu 7. října v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Tomáš Klíma, asistovat na pomezí mu budou Jan Paták, Jan Dohnálek.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Digaňa – Chvátal, Beneš, Pokorný, Sláma – Navrátil, Pospíšil, Breite, Vodháněl, Zmrzlý – Zifčák. Trenér Václav Jílek.
Ml. Boleslav: Trmal – Kostka, Suchý, Karafiát, Fulnek – Kubista, Matějovský– Kušej, Mareček, Solomon – Pulkrab. Trenér Marek Kulič.

Další články