QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do Plzně míří Karviná, nejtěžší možný soupeř Talentu

07.10.2023 18:00

Talent tým Plzeňského kraje zvládl sérii tří utkání v řadě na hřišti soupeřů. Po výhrách ve Frýdku-Místku a Strakonicích v sobotu bral dva body i v Jičíně. Teď už se však veškerá pozornost upíná k nedělnímu utkání v Plzni, kde se od 10:30 představí Baník Karviná.

Talent tým Plzeňského kraje

Posledně se oba týmy potkaly ve finále. Talent tehdy předvedl dokonalý obrat, když s Baníkem prohrával už 0:2 na zápasy, aby pak třikrát v řadě vyhrál a slavil mistrovský titul.

Jak přiznal křídelník Ondřej Šafránek, Karviná jistě prahne po odvetě. Ale ani Talent nechce ztrácet další body, zvlášť ne doma. "Je to nejtěžší soupeř, na kterého v sezoně narazíme. Karviná, dlouholetý rival, takže ano, budete to výzva. Hrajeme doma, kde to známe, těšíme se na utkání. Hráči pokračují v tom, co začali minulou sezonu, nezměnili příliš kádr. Jsou ještě silnější, sehranější a my se s tím musíme popasovat," uvedl Šafránek.

Zápas 7.kola Chance extraligy mezi domácím Talentem a Baníkem Karviná startuje již v neděli 8. října od 10:30 v hale na Slovanech.

Foto Talent tým Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT