InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy obrazů Josefa Synka se křtem monografie

    neděle 19.5 16:00 - Muzeum, Blatná

  • Vlastivědný výlet na Pravětínská lada

    neděle 19.5 7:40 - Volyně – sraz na náměstí Svobody

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Výhru Bernarticím vystřelil čtvrt hodiny před koncem mladík Šimon Král

BERNARTICE – Vítězství z derby v Kovářově dnes potvrdili fotbalisté TJ Sokola Bernartice v domácím utkání osmého kola krajské I. A třídy, skupiny B proti Čtyřem Dvorům. Oba týmy se před vzájemným zápasem pohybovaly ve středu tabulky, hosté měli o dva body více. V první půli ale byli aktivnější domácí – rychlé vedení zajistil Adam Rakovan, jen gólová pojistka z několika závarů nepřicházela. To se vymstilo hned na začátku druhého poločasu, kdy srovnal hostující Petr Dvořák. Remízový stav ale nakonec do závěrečného hvizdu nevydržel, čtvrt hodiny před koncem vystřelil Bernarticím vítězství nejmladší člen základní sestavy Šimon Král – 2:1.

Díky zisku tří bodů Bernartice tým z městské části Českých Budějovic v tabulce přeskočily. Nadcházející víkend nastoupí na hřišti Chýnova (sobota, 15.30).

TJ Sokol Bernartice – SK Čtyři Dvory 2:1

(1:0). Branky: 7. Rakovan, 73. Král – 48. Dvořák. Rozhodčí: Rothschedl – Handšuh, Hájek. ŽK: 3–5 (Kovář, Rakovan, Pěchota – Dvořák, Trča, Houška, J. Čermák, D. Čermák). Přihlíželo 100 diváků.

Bernartice: Fučík – Kovář, Novák, Ťupa, Staněk – V. Homola, Král – Brož (70. J. Suchan), Šťástka (92. A. Suchan), Pěchota – Rakovan (89. T. Češka).

Čtyři Dvory: Žižka – Jindrle, Trča (82. Bukovský), Rachač, Houška, Dvořák, Klimeš (75. Sobolík), J. Čermák (85. D. Čermák), Janeček, Hofmann, Dubský.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Karel 

    Reagovat

     

    Tak o tom snad nikdo ani nepochybuje ne?

    Vloženo 9.10.2023 19:40:59

  • Karel 

    Reagovat

     

    Tak Bern si to zase zaplatil

    Vloženo 8.10.2023 19:58:32

    • Bernartice 

      Reagovat

       

      Kde jste na to přisel vážený pane??

      Vloženo 9.10.2023 16:51:52

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace