InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Gejzír metalfest open air 2024

    pátek 7.6 14:00 - Areál zahrádkářská kolonie České Budějovice

    IRON MAIDEN revival heavy metal/Plzeň (a Klatovy), CARPATHIA heavy metal/Týn nad Vltavou, KARBON metal/Týn nad Vltavou, RENTGEN heavy-metal/Týn nad Vltavou, NO FUJ! punk rock/Tábor.

  • Malý princ

    pátek 7.6 16:00 - Blatná, sokolovna

    Pohádkový muzikál ZUŠ Blatná. Představení se koná v divadelním sále blatenské sokolovny. Vstupné dobrovolné.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Soběslav dostala od Milevska půltucet už do poloviny zápasu. Spartak nakonec díky Slabému udělal z duelu drama

Soběslav prohrála s Milevskem 4:7. , Autor: Josef Janda

Soběslav prohrála s Milevskem 4:7.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - Hokejisté soběslavského Spartaku nastoupili ke třetímu letošnímu zápasu krajské ligy v neděli 8. října proti Milevsku. Spartakovci hned na začátku střetnutí nevyužili přesilovku a po deseti minutách se nestačili divit. Milevsko během necelých tří minut třikrát skórovalo a dalo utkání jasný směr. Domácí si pak zahráli opět početní výhodu, kterou už nepohrdli. Ve druhé třetině ale opět dominovalo Milevsko, které stihlo další tři góly ještě před polovinou zápasu. Spartakovci za stavu 1:6 sáhli už v 29. minutě k výměně brankářů a Jakub Baloun už puk ze sítě nelovil. Soběslavští do přestávky snížili a ve třetím dějství se přiblížili dokonce na 4:6, přičemž na všech gólech Spartaku měl podíl útočník Vojtěch Slabý (2+2). Trenér David Pánek sáhl v předposlední minutě k time-outu, aby vydal závěrečné pokyny pro hru bez brankáře. Jeho svěřenci vyhráli buly, jenže se o slovo přihlásila smůla, když prudká rána skončila jen na břevnu milevské branky. Vzduchotechnici se vzápětí trefili do prázdné klece a bylo vymalováno – 4:7. Milevsko se po výhře vyhřívá na čele tabulky, Soběslav je až sedmá.

 

OLH Spartak Soběslav – HC Milevsko 1934 4:7 (1:3, 1:3, 2:1), branky a nahrávky: 15. Žákovský (Slabý, Kubeš), 39. Slabý (TS), 47. Slabý (Nevšímal, Máca), 57. Nevšímal (Máca, Slabý) – 11. Janoch (V. Krcho, Masopust), 13. V. Krcho (Vochozka, Chocholoušek), 14. Masopust (Janoch, V. Krcho), 22. Vochozka (Chocholoušek), 28. Janoch, 29. J. Krcho (Hubáček, Januška), 59. Vochozka, rozhodčí Poskočil – Bušta, Kopřiva, vyloučení 4:5, navíc Slabý (Soběslav) proměnil trestné střílení, využití 1:0, 350 diváků.

Soběslav: M. Novák (29. Baloun) – Kubeš, Tržil, Čížek, Šrubař, Duben, V. Pánek – O. Pánek, Žákovský, Macháček, Hák, Duda, Šimák, Slabý, Máca, Nevšímal, Kučera, Himpan, Škoda.

Milevsko: D. Novák (Panec) – Kohout, Řezáč, Janda, Svoboda, Bouška, Hubáček, Růžek, Dvořák – Janoch, V. Krcho, Masopust, Chocholoušek, Přívozník, Vochozka, Januška, Eremiáš, J. Krcho, Škrdleta, Pouch.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k zápasu mezi Soběslaví a Milevskem další podrobnosti.

Trenér Soběslavi David Pánek mimo jiné prozradí, proč jeho mužstvo ožilo až ve třetí třetině.

Trenér Milevska František Ševčík kromě hodnocení utkání zmíní, proč se brankostroj jeho svěřenců v polovině zápasu zastavil.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace