Kuchařka Kamu nám ukázala tetování: Některá pocházejí z divokých večírků, nechybí suroviny jako avokádo a cibule

Kuchařka Kamu pracuje na proměně svých tetování.Namísto hvězdiček se jí teď kolem ramen vine masivní černé tetování, které jí připomíná velrybí ocas.Pravou paži zdobí Kamu například hlava buldočka nebo limetky.Levá paže nezapře, že je Kamu kuchařka, která miluje asijské suroviny.+ 9 fotek+ 10 fotek

Kuchařka Kamila Rundusová alias Kamu (33) se magazínu Lifee.cz pochlubila tetováním, které bude v průběhu let zdobit celé její tělo. Jak nám totiž přiznala, plánuje být kompletně potetovaná. Některé kérky si Kamu vytvářela sama a mnohé prý vznikaly během divokých večírků. Jak vypadá její poslední tetování, které připomíná velrybí ocas nebo dva ptáky? 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 10. 2023 05:00

Kamu pravidelně informuje fanoušky o svých kérkách prostřednictvím sociálních sítí. Na jaře letošního roku přiznala, že pracuje na obměně některých starších tetování, a zavzpomínala také na dobu, kdy její láska k tetování propukla. Začalo to několika kouzelnými houbičkami na mé paži jako tetování spřízněné duše s Helen a teď jsme začali hrát vážnější hru. Hvězdy na mé hrudi jsou pryč. Měla jsem je od patnácti a byly spojené s mou minulostí, se kterou jsem se chtěla rozloučit," ​naznačila Kamu a připojila fotku zbrusu nového masivního černého tetování, které se vine přes její klíční kosti.

"Nyní jsme zahájili nový celotělový projekt, který vnímám jako korunovaci svého nového já. Jsem zamilovaná do začátku svého nového tetování, jsem zamilovaná do sebe a jsem zatraceně zamilovaná do života. Je to šílené. Někdy je těžké to uchopit,“ ​vzkazuje fanouškům. Na Lifee.cz jsme tetování Kamu zdokumentovali v detailu. Prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii. Kromě velrybího ocasu nechybí avokádo, koriandr, cibule, limetky, lilie nebo roztomilý buldoček.

Popsala bys nám svoji cestu k tetování?
První kérku jsem měla v patnácti. Při střední škole jsem dělala piercerku a pracovala takhle v tetovacích studiích. Vždy jsem v tomu měla blízko, první piercing jsem si píchla, když mi bylo asi dvanáct nebo třináct let. Tetovací kultura mě lákala. A protože jsem v tom pracovala, bylo normální, že jsme se tetovali. Žila jsem s tím odjakživa.

Kde všude máš obrázky?
Jsem potetovaná tak nějak všude a je to moje kronika. Mám tam zářezy z celého života. Hodně věcí jsem si tetovala sama. Něco je punk, něco je zase víc umělecké.

Prý chceš být potetovaná komplet celá.
Mám takové plány na celé tělo, ale nemám je ohraničené časově. Může to být klidně plán na celý život. Buď se to dodělá, nebo ne. Aktuálně máme vymyšlenou jednu zajímavou věc s tatérem, který je také ilustrátorem mé nejnovější knihy Nejbarevnější cesta. Tetuje trochu jiným způsobem, není to tradiční tatér, který vezme obrázek a vytiskne ho. Maluje přímo na tělo a to mě baví.

Tetuješ se také sama? Handpoke nebo strojkem?
Mám od sebe hodně zprasené nohy, ale většinou to bylo v opojení nějakého večírku z dřívějších let. Takhle jsme to dřív dělávali. Sešli jsme se a ještě nedávno někdo z nás vytáhl strojek a ráno jsme se probudili potetovaní. Řekla bych, že tohle období už mám za sebou, ale to tetování jsem nevymazala, to zůstalo. Jsou to zářezy, které ti připomínají nějaké období života – a já je miluju. Miluju každou kérku, kterou na sobě mám.

Související články

Další články