Ve 22 letech byla sice už z anorexie venku, v té době už byla ale závislá na alkoholu a dokonce způsobila tragickou autonehodu, která poslala protijedoucího řidiče na měsíc do nemocnice. Poté začala pít ještě víc. Alkoholismus začala řešit až poté, co se jí narodil syn. Tehdy dostala nůž na krk od svého partnera a byla donucena vyhledat pomoc. Teď po letech se zdá, že splácí dluhy minulosti. Postavila se jí čelem, nic pro ni není tabu a snaží se ukázat lidem se stejnými problémy, jako měla ona, že existuje světlo na konci tunelu. Stejně tak, jako se se svými démony otevřela ona, ji následují lidé z řad celebrit.

Zdroj: VLM

Bavíš se o tématech, o kterých se moc nemluví. Jak reaguješ na to, že se ti celebrity svěří se svými nejniternějšími tajemstvími?

Já jim děkuji za důvěru. Proto u podcastu ani nenatáčím video, protože chci, aby to bylo opravdu důvěrné prostředí, aby se ti lidi otevřeli, aby se cítili fajn. Abych byla spíš za tu kamarádku, ne novinářku.

Ta míra otevření závisí na tom, že ty sama sis prošla trnitou cestou. Vnímáš to tak? Že ti lidé vidí, že se z nich nesnažíš vytěžit nějaké téma, které bys pak zbulvarizovala?

Přesně tak. Oni vědí, že se baví s holkou, která si prošla anorexií, alkoholismem a dalším. Nechci to používat proti nim. Chceme motivovat lidi, aby o těch tématech mluvili, aby si uvědomili, jestli mají problémy a že to světlo na konci tunelu existuje, že i slavní lidé mají nějaké trápení a svoji životní cestu.

Jak na to reagují lidé, co si tvůj podcast pustili? Mě to dost vnitřně zasáhlo.

Lidi na to krásně reagují, děkují mi, že to otevírám. Nejsou to líbivá témata vhodná na sociální sítě. Mají třeba někoho v rodině, kdo tím prochází a nebo sami mají problém, který nedokázali pojmenovat. Opravdu krásné zprávy mi chodí. Samozřejmě už se našli i ti, co můj příběh obrátili proti mně, ale tomu já se můžu jenom zasmát.

Zdroj: iGlanc.cz

Zdroj: Youtube

Související články