Inna Puhajková je na své soukromí velice opatrná a málokdy o sobě nebo svých vztazích mluví do bulváru. V roce 2020 randila s fotbalistou Petrem Tlustým, se kterým se v tichosti rozešla a rozpad vztahu půl roku tajila.

Zhruba roční románek pak prožila s manažerem Jiřím Rákosníkem, jako pár ale nikdy neobjevili na veřejnosti. Nejnovějšího partnera se ale rozhodla sexy moderátorka odhalit světu.

Už nějaký čas jsme spolu

O tom, že Inna Puhajková tvoří pár s finalistou SuperStar 2021 Adamem Janotou, se spekulovalo již delší dobu. "Myslím, že si zaslouží, abych řekla – ano, jsem s Adamem. Už nějaký čas jsme spolu a jsem šťastná," pochlubila se kráska Blesku.

V minulosti chodila moderátorka vždy se staršími muži, Adam je ale pro ni dokonalým partnerem i přes osmiletý věkový rozdíl. "Má nadhled, vtip a prostě je nám spolu dobře," pěje Inna na svou novou lásku samou chválu. Nezbývá, než dvojici popřát mnoho štěstí a třeba se konečně rozhodne Puhajková založit rodinu. Jelikož nedávno navštívila kliniku, která se zabývá vyšetřením plodnosti, je dost možné, že miminko přijde již v dohledné době.

Inna Puhajková se zamilovala do zpěváka Adama Janoty

Související články