Sleduj nás

Transgender zápasník míří do RedFace: Žádná žena na mě nemá! chlubí se s předstihem. Bude trhat

Transgender zápasník míří do RedFace: Žádná žena na mě nemá! chlubí se s předstihem. Bude trhat Foto: RedFace

RedFace prohloubí brány bizáru zápasem muže proti ženě. Transgender zápasník slibuje, že proti němu žádná dívka nemá šanci.

Čím dál více transgender lidí se zapojuje do sportovního dění a jak se zdá, ani Česko už v tomto ohledu není pozadu. Dříve muž, nyní žena vystupující pod uměleckým jménem Naomi Lauren, se rozhodl, že otestuje své nově nalepené nehtíky v organizaci RedFace, která míchá profesionální zápasy s těmi bizarními. Inu, té druhé složky si zde užijeme teď více než dost.

Začalo to tuto středu večer, když se na sociální sítí organizace objevilo video, na němž je vítána nová akvizice. Již první slova mladé dámy naznačovala, že je cosi jinak. Jak nám následně bylo odhaleno, tato žena ještě nedávno byla mužem, jenž si své rodné jméno nechal jenom pro sebe. Podstatné je však to, že překypuje elánem a už se nemůže dočkat, až nějaké pipině vyškrábe oči.


„Zdravím všechny hejtry. Moje jméno je Naomi Lauren a právě jsem přijala nabídku na RedFace. To znamená co, vy k…?! No přece že budu mít zápas!“ zaujala svérázná Naomi svým prvotním proslovem. „Je tu někdo, kdo by si to se mnou chtěl dát a utkat se se mnou? Jestli je tu takový člověk, tak pište na RedFace anebo mi rovnou natočte video,“ zažádala.


Co ve videu nezaznělo, je to, že se hledají vyzývatelé pouze z řad dámského pohlaví, ke kterému se Naomi nyní také hlásí. Přitom ovšem ještě sebevědomě dodává: „Pochybuju, že na mě nějaká bude mít! Ale pojďme do toho!“

Když jsme se vyptávali, tak jsme se dozvěděli, že by RedFace k Naomi do páru nejraději sehnala známou kulturistku Věru Mikulcovou, která se jako jedna z mála žen v Česku může Lauren silově dorovnat. Doposud pouze nevíme, jak se Věrka k této výzvě staví.

S bizarními zápasy se tedy v Česku roztrhl pytel. Už i Clash angažoval zženštělé „zápasníky“ Tadeáše Kuběnku s Danielem Holomkem a nyní tomu RedFace dalo korunku v podobě transgender bojovnice. Kolik odvážlivců asi o Lauren projeví zájem a jak její začlenění do bojových sportů vnímáte vy?



Další články