12. října 2023 • 10:00

Nejlepší hráč ligy, Beckenbauer z Letné. Tak proč ho Šilhavý ignoruje?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
44
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překonal vážné zdravotní problémy, probojoval se zpět do světa špičkového fotbalu – a teď září v dresu Sparty. Filip Panák zažívá báječné období a pro redaktora deníku Sport a webu iSport.cz Jiřího Fejgla v současnosti kraluje všem ligovým fotbalistům. „Nejlepší hráč domácí soutěže,“ říká přesvědčivě Fejgl v novém díle pořadu iSkaut: „Fantasticky se podílí na výstavbě hry ze středu pole, kam se vysouvá ze stopera. Zvládá to i v těžkých zápasech a zvládá to naprosto precizně,“ dodává. „Je to ryzí fotbalista. To, co vidíme my z tribuny, on jako jeden z mála vidí i ze hřiště, perfektně se orientuje,“ souhlasí se svým kolegou i Michal Kvasnica.



Elegantním vyvezením míče připomíná legendárního Franze Beckenbauera, navíc obstojí v dynamickém kolotoči moderního fotbalu. „Nepochybuje o sobě, a na hřišti umí všechno. Však si také vyzkoušel všechny posty – nezapomeňte, že začínal jako útočník,“ upozorňuje Fejgl v novém díle pořadu iSkaut, věnovaném právě Panákovi.

Proč ale není sparťanská opora ani v aktuální nominaci národního týmu? „Nechápu to. Upřímně – nerozumím,“ kroutí hlavou Kvasnica. „Filip Panák patří v ideálním světě do základní sestavy české reprezentace. V normálním světě alespoň do nominace české reprezentace. V reálném světě – bohužel dneska na gauči v Praze,“ zmiňuje Kvasnica dnešní kvalifikační zápas Šilhavého party v Albánii. „Šilhavý má svoje koně – a já mu to neberu. Filipa tam prostě nevidí,“ krčí rameny Fejgl.

Tento díl pořadu iSkaut vám přináší McDonald a jeho kampaň McHappy Day, která připadá na 13. října. Je to den, kdy jde 50 % z prodeje hranolků ve všech restauracích nadačnímu fondu Dům Ronalda McDonalda na podporu rodin vážně nemocných a dlouhodobě hospitalizovaných dětí.

  • Jak Panáka posunul Brian Priske?
  • Kam se ještě může ubírat jeho kariéra?
  • Jak překonal vážné zdravotní komplikace?
  • Čím je klíčový pro současnou Spartu?
  • Které slavné hráče svým projevem připomíná?
  • Riskuje, ale neztrácí míče
  • Pohybová kultura na úrovni TOP 5 lig
  • Kdo by ho ve Spartě mohl nahradit?

Podívejte se na VIDEO.

Vstoupit do diskuse
44

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud