Marek Fichtner tváří skandinávské značky luxusních spotřebičů ASKO

ASKO a Marek Fichtner

ASKO a Marek Fichtner

ASKO a Marek Fichtner ASKO a Marek Fichtner ASKO a Marek Fichtner ASKO a Marek Fichtner

Skandinávská značka prémiových domácích spotřebičů ASKO má nového ambasadora, hvězdného šéfkuchaře Marka Fichtnera. Pro VIP zákazníky této značky za hranicí dokonalosti a komfortu pořádá Marek Fichtner zážitková setkání na sezónní témata už od roku 2021, kdy značka vstoupila na náš trh. Nově se stal i tváří této značky. Pro ASKO nafotil seriál se spotřebiči, které využívá ke své práci v designovém showroomu ASKO i ve svém soukromí.

Marka Fichtnera není třeba dlouze představovat. Tento mimořádně talentovaný profesionál každým coulem má za sebou dlouhou a úspěšnou kariéru – své zkušenosti sbíral mimo jiné i v kodaňské restauraci Noma, která je označována jako jedna z deseti nejlepších na světě. Chystal ale také menu pro členy královské rodiny v Saúdské Arábii, šéfoval stočlenným týmům na velkých zaoceánských lodích či kuchařům špičkových hotelových restaurací.

V Praze pracoval například restauracích Le Grill nebo Augustine, v současnosti je šéfkuchařem prestižní restaurace Červený Jelen a Trezor Špork. Veřejnost Marka Fichtnera zná také jako porotce soutěže MasterChef Česko nebo jako lektora Gourmet Academy. Marek Fichtner také nedávno získal titul Zlatý kuchař v anketě časopisu Gastro&Hotel profi revue. A od tohoto roku je nově prezidentem světově nejprestižnější soutěže Bocuse d`Or pro Českou republiku.

„Je nám ctí, že máme možnost spojit síly s Markem Fichtnerem, špičkovým profesionálem s nevyčerpatelnou kreativitou, který je navíc neuvěřitelně příjemný. Je tím nejlepším možným ambasadorem pro naši značku ASKO, která také symbolizuje to nejlepší z nejlepšího,“ říká Klára Sorokáčová, brand manažerka ASKO CZ/SK, a dodává:

„S Markem Fichtnerem se budete moci setkat nejen na nových vizuálech kampaně, jejichž autorem je fotograf Jan Pelikán, ale také naživo. Pro své zákazníky totiž pořádáme zážitkové večery s živým vařením s Markem Fichtnerem a vždy i něčím navíc; stačí se stát členem ASKO rodiny.“

Fotoseriál ukazuje Marka Fichtnera při vaření na nové indukční desce Celsius°Cooking™ s integrovaným odsavačem ASKO Elevate. Deska bezdrátově komunikuje s originálním příslušenstvím - hrncem a pánví s teplotními čidly i teplotní sondou a sama řídí naprosto precizně teplotu i čas vaření. Další fotografie zachycují Marka Fichtnera u chytré třízonové vinotéky, při používání konvekční a parní trouby a se spotřebiči pro praní a sušení prádla.

Skandinávská značka prémiových spotřebičů ASKO je již více než 70 let synonymem exkluzivních spotřebičů, které přinášejí do domácností těch nejnáročnějších zákazníků dokonalý soulad spolehlivosti, inovativních technologií a moderního, nadčasového designu: To vše v duchu skandinávských hodnot: spolehlivosti, péče o rodinu a zdraví, i ohleduplnosti k přírodě a lidem.

Ať už jde o spotřebiče pro vaření nebo péči o prádlo, vždy přinesou domů nejen luxus, ale i špičkové technologie a funkce vyzkoušené šéfkuchaři a profesionálními provozy. Díky bytelnému provedení a kvalitním materiálům s vysokým podílem špičkové oceli vydrží opravdu dlouho – většina spotřebičů je testována na ekvivalent používání po dobu 20 let. Za dvacet let se leccos změní, ale nadčasový design a kvalita zůstává.

Luxusní spotřebiče ASKO se dají pořídit u vybraných prodejců nebo v designovém showroomu ASKO v Praze a v Bratislavě jako součást prémiové služby Comfort Program. Tato služba zahrnuje nadstandardní odborné poradenství při výběru i používání spotřebičů, každodenní asistenci při řešení nečekaných situací i 7letou záruku na všechny spotřebiče. Služba přináší zákazníkům ten nejvyšší možný komfort a je výhodná mj. i při pronajímání luxusních nemovitostí. V neposlední řadě se zákazníci stávají členem ASKO rodiny a značka ASKO na ně myslí i po zakoupení spotřebičů prostřednictvím pozvání na zážitkové večery, společné aktivity nebo informace o produktech.

cz.asko.com

ASKO. Inspired by Scandinavia.

Kompletní bohatá fotogalerie je připravená zde:

https://1drv.ms/f/s!AlDUuB6kZhh49BSih9zP05RAhx1H?e=MVljbZ

TK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-elektronika-trh-firmy-Asko

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.