Oscar de la Renta představuje novo svatební kolekci šatů podzim 2023

12. Říjen 2023 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 21084

Pokud hledáte svatební šaty, které jsou elegantní, romantické a nadčasové, měli byste se podívat na značku Oscar de la Renta. Jedná se o americkou značku, kterou založil slavný návrhář Oscar de la Renta v roce 1965. Oscar de la Renta byl známý svým smyslem pro krásu, barvy a detaily, které odrážel ve svých kreacích. Jeho šaty nosily mnohé slavné ženy, jako byly Jacqueline Kennedy, Audrey Hepburn nebo Amal Clooney. Oscar de la Renta zemřel v roce 2014, ale jeho dědictví pokračuje v rukou jeho nástupců Laura Kim a Fernando Garcia, kteří dodržují jeho vizi a styl.

Oscar de la Renta je jednou z nejprestižnějších a nejoblíbenějších značek svatebních šatů na světě. Její kolekce jsou plné sofistikovaných a kvalitních šatů, které jsou inspirovány různými kulturami, uměním a přírodou. Každé šaty jsou navržen tak, aby zdůraznily osobnost a krásu nevěsty. Značka nabízí různé střihy, materiály a detaily, které vyhovují různým vkusům a představám. Ať už hledáte jednoduché a minimalistické šaty nebo bohatě zdobené a objemné šaty, u Oscar de la Renta najdete ty pravé.

Oscar de la Renta nedávno představil svou kolekci BRIDAL COLLECTION FALL 2023 na New York Bridal Fashion Week. Tato kolekce je plná nádherných a moderních šatů, které jsou určeny pro náročné nevěsty. Kolekce je inspirována Y2K módou, která se vyznačuje jasnými barvami, lesklými materiály a hravými detaily. Kolekce také odráží touhu po radosti a optimismu po pandemii Covid-19. Kolekce nabízí 24 různých modelů šatů, které jsou vhodné pro různé typy svateb, od tradičních po neformální.

Oscar de la Renta je značka, která vytváří snové svatební šaty, které jsou určeny pro každou nevěstu. Její kolekce BRIDAL COLLECTION FALL 2023 je plná nádherných a moderních šatů, které jsou inspirovány Y2K módou. Pokud hledáte svatební šaty, které jsou elegantní, romantické a nadčasové, neváhejte si prohlédnout kolekci Oscar de la Renta. Určitě najdete něco, co vás oslní.

Galerie