InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Seniorský klub - Betty McDonaldová

    Čtvrtek 23.5 9:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

  • Tvořivý rok - ubrouskování

    Čtvrtek 23.5 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Sokol ztratil v souboji s Olympem dvakrát dvoubrankový náskok. Hradečtí nakonec odvezli z Plané všechny tři body

Planá prohrála s Hradcem 6:7. , Autor: Josef Janda

Planá prohrála s Hradcem 6:7.     Autor: Josef Janda

PLANÁ NAD LUŽNICÍ - Druholigoví hokejbalisté Sokola Planá nad Lužnicí hostili v sobotu dopoledne nejlepší celek soutěže z Jindřichova Hradce. Olymp přijel k Lužnici s vizitkou šesti tříbodových výher z šesti duelů a suverén soutěže natáhl úspěšnou sérii na sedm zápasů. V Plané to ale neměl už od začátku lehké a velice rychle musel dotahovat dvoubrankové manko. Sokolové inkasovali třikrát za sebou a divoká úvodní třetina skončila remízou 4:4. Ve druhém dějství utekli Plánští podruhé v zápase o dva góly, o tento náskok ale ve třetí části přišli. Olymp se prosadil třikrát a v závěrečné hře bez brankáře Sokolu srovnat nedovolil. Plánští padli s Hradeckými 6:7 a stále se nacházejí ve středu tabulky.

 

V příštím kole vyrazí svěřenci trenéra Jaroslava Pátka k prvnímu letošnímu venkovnímu utkání. V neděli 22. října nastoupí v Pluhově Žďáru, kde budou před Beer Stars hájit náskok v tabulce.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec 6:7 (4:4, 2:0, 0:3), branky a nahrávky: 3. Košárek, 4. Trčka (Hanzal, Menzel), 9. Gärtner (Pavlát), 15. Trčka (Hanzal, Menzel), 28. Novotný (Košárek, Vaníček), 30. Gärtner (Machálek, Hofbauer) – 5. Vácha (Mátl), 6. Švábirt (Čapek), 8. Mátl (Čapek), 14. Mátl (Čapek), 32. Duba (Klimeš), 38. Kudrfalec (Klimeš, Miláček), 40. Miláček (Přibyl), rozhodčí Veleba, Prchlík, vyloučení 9:5, využití 1:3, v oslabení 0:1, 20 diváků.

Sokol Planá: Mátl (Dmejchal) – Vlnatý, Pavlát, Veleba, Umlauf, Janoušek, Erwerth – Gärtner, Hanzal, Hofbauer, Košárek, Machálek, Menzel, Novotný, Trčka, Vaníček.

Olymp Jindřichův Hradec: Kvapil (Louša) – Kudrfalec, Sedlák, Čapek, Cikán, Duba, Klimeš, Mátl, Miláček, Potužák, Přibyl, Rychtecký, Švábirt, Vácha.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání mezi Sokolem Planá nad Lužnicí a Olympem Jindřichův Hradec další podrobnosti.

Trenér Sokola Jaroslav Pátek přiblíží úspěšný vstup do utkání, který se během několika minut změnil v náskok soupeře. Co rozhodlo o vítězství Olympu a jaké byly v závěru plány na hru bez brankáře?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace