InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • To je andělení!

    neděle 5.5 14:30 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Pohádková neděle pro děti.

  • Výlet k pramenům řeky Volyňky

    neděle 5.5 7:20 - Volyně – sraz na vlakovém nádraží

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Hosté díky dvěma Miloslavům skóre otočili a zvítězili

ŠAMONICE - V sobotu 14. října se v rámci 9. kola fotbalové 1. B třídy hrálo derby mužstev z Písecka. Páté Podolí hostilo sedmé Čimelice a oba týmy dělily v tabulce dva body. Po prohraném prvním poločase hosté skóre ve druhé půli dvěma góly otočili, připsali si tři body a o jediný svého soupeře v tabulce přeskočili.

TJ Podolí - SK Siko Čimelice 1:2 (1:0)
Branky: 36. Micka - 48. Káš, 58. Bednařík
Rozhodčí: Hnilička – Valeš, Rynda. ŽK: 2:1. Diváků: 41
Podolí: Vaňáč - Jakub Volf (46. Větrovský), K. Levora, Duchoň (N. Veselý), Staněk (65. Pirný), Pinta, Girardey, Blanchard, Micka, Eppherre, Jan Volf (63. A. Veselý)
Čimelice: Bašta - Kulas, Káš, Klimeš, Hák, Jizba, Nekl (90. Froněk), Dubský (84. Hegenbart), Nosek (78. Vařenka), Tvrzský, Bednařík

Hosté měli v prvním poločase míč častěji pod kontrolou, ale potýkali se se špatnou koncovkou. Domácí se párkrát také dostali před branku soupeře a ve 36. minutě se ujali vedení. Míč dostal do běhu na pravou stranu Jakub Micka a přehodil vyběhnutého gólmana Tomáš Baštu.
Do druhé půle vstoupili hosté jako vítr. Nejdříve po třech minutách vyrovnal Miloslav Káš a deset minut poté otočil skóre ve prospěch hostí po standardní situaci jmenovec Miloslav Bednařík. Za stavu 1:2 už se v deštivém utkání nikomu nepodařilo skórovat a z derby si odvezli tři body hosté.

 

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • divák 

    Reagovat

     

    To už je druhý domácí zápas co Podolí stratilo ve druhém poločase. Hráči začnou řešit situace a fotbalově myslet tak na urovni hráčů U7.

    Vloženo 15.10.2023 17:35:55

    • nedivák 

      Reagovat

       

      Tak jim jdi pomoct aby neztráceli chytrolíne

      Vloženo 16.10.2023 10:45:56

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace