Fanoušci budou smutnit? Leo Brichta po výhře odhalil šokující plán

Brichta

Leo Brichta má za sebou 2 KSW zápasy, ze kterých si odnesl dvě cenné výhry. V prvním souboji přitom musel čelit nejen soupeři, ale i kulise, kterou na velkém polském stadionu tvořilo několik desítek tisíc fanoušků. Pro druhou výhru pak šel v Třince před domácím publikem, což se prý podepsalo na silném tlaku, který před bitvou a na jejím začátku cítil. Navzdory náročným okolnostem má však dva cenné skalpy a pomalu míří k titulové šanci. Leo však má nejspíš trochu jiné plány.


 

Bývalý elitní policista nabídl příběh z vyšetřování vraždy, za kterou Šolc dostal 11 let vězení

„Důchod. Věnovat se YouTube a podcastu. Možná nějaká ta politika. To je vše. Boj je pro mě hobby. Nemám to na plný úvazek, je to jen hobby,“ překvapil Leo Brichta v reakci na otázku, co ho nyní čeká a jaký má plán. „Jdu do důchodu, to znamená, že už zápasit nebudu. Je to můj koníček a budu to dělat už jen tak ze srandy,“ pokračoval Leo také pro TN.cz.

Leo je samozřejmě známý vtipálek, který si s fanoušky rád hraje, ale zrovna o podobném plánu už mluvil několikrát a není se čemu divit. Brichta má totiž za sebou roky a roky náročného tréninku a tvrdých zápasů, které ho však doposud nedokázaly pořádně finančně zajistit. Na druhou stranu se mu však skvěle rozjela kariéra na YouTube a na soukromém profilu Hero Hero, kde už má téměř 1 400 podporovatelů, kteří měsíčně platí 6 euro členský příspěvek, což už vytváří hodně zajímavý příjem.

    

Samozřejmě bychom si všichni jistě přáli, aby Leo zápasil dál dlouhé roky a sbíral úspěchy, ale nikdo by se opravdu nemohl divit, kdyby se od boje postupně odklonil a místo toho se zaměřil právě na YouTube a obecně tvorbu tohoto typu, která mu samozřejmě nabízí úplně jinou budoucnost než boj. Boji se může věnovat „jen“ několik dalších let, ale tvořit obsah může v podstatě celý život, nebo dokud to bude jeho fanoušky zajímat.

Uvidíme tedy, jak bude Leův příběh pokračovat. Poslední výhrou se totiž v KSW značně přiblížil titulové šanci a dá se říct, že potřebuje jednu poslední výhru, aby pak dostal možnost sáhnout si na zlatý opasek.

     

Soupeř nabídl odvetu

„Na pořádný souboj jsou vždy potřeba dva bojovníci. Byla to neuvěřitelná show. Pokud bys ve třetím kole přežil, tak by to byla remíza, protože jsem viděl bodové lístky,“ vyzpovídal moderátor po souboji Romana Szymanskiho.

„Ano, cítil jsem, že první kolo šlo za mnou. Druhé bylo také moje. Třetí kolo pak samozřejmě bylo v jeho režii. Bohužel jsem to podělal. Možná to nebylo úplně vidět, ale na zemi jsem tam inkasoval na játra. Myslím si, že to nebylo moc vidět, ale v ten moment jsem tam zvedal ruce, protože mi naprosto došel kyslík. Měl jsem v ten moment omezené možnosti, jak se bránit, a Leo to vycítil a excelentně využil.

    

Rozjel bomby a to byla síla. Neměl jsem dost sil na to, abych vzdoroval. Pořád jsem si říkal, že to nějak přetočím a pustím se do něj. Byla by to remíza a nebo bych vyhrál, ale nepodařilo se mi to. Leo mě k tomu prostě nepustil,“ vysvětlil Szymanski po souboji, že došlo k zásahu jater, což byl pro něj klíčový moment, kdy mu začal souboj utíkal mezi prsty. 

„Nebudu se tady nijak vymlouvat, Leo mi ve třetím kole dominoval. Je to skvělý bojovník. Rád bych se však vrátil a dal si to s ním znovu. Jsem pro odvetu. Na skvělý zápas potřebujete dva. Jsem připravený si to s ním dát znovu. Děkuji,“ přidal pak Roman ještě výzvu na možnou odvetu, která asi nepřijde hned, ale v budoucnu by nám mohla zajistit další skvělý zápas.

    

Kdyby Szymanski třetí kolo přežil, tak by nejspíš došlo na remízu, protože Brichtova dominance by byla jistě ohodnocena jako 10:8, což by v kombinaci se dvěma předchozími koly, která šly za soupeřem, dalo remízu, ale na to nakonec nedošlo, protože Brichta doručil ukončení a připsal si tak druhou KSW výhru v řadě. Je však třeba uznat, že soupeř srdnatě vzdoroval. Leo ho hodně dlouho zasypával bombami, ale Szymanski se ne a ne vzdát. Do akce nakonec musel zasáhnout rozhodčí, který už uznal, že viděl dost, a souboj ukončil, čímž zkrvaveného Romana uchránil před další salvou pověstných bomb.






1 komentář na “Fanoušci budou smutnit? Leo Brichta po výhře odhalil šokující plán”

  1. Pingback: Organizace Cage Warriros je jen "garážovka"? Novotný hodnotí situaci ve Velké Británii | Shorties

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *