Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Úterý 4. června 2024  |  Svátek má Dalibor
Bez reklam

Pátá výhra v řadě. Florbalisté se vezou na vítězné vlně, zápas s Black Angels si ale zkomplikovali

Liberečtí florbalisté zažívají velmi povedené období. Po sedmi odehraných kolech jsou na druhém místě tabulky, naposledy v domácím utkání hraném v Jablonci porazili Black Angels těsně 7:6, když po první třetině vedli už 4:0. Domácí trenér Matěj Klucho tak i přes pátou výhru v řadě nebyl spokojený.

První třetina přitom přinesla skvělý výkon domácích, kteří po ní vedli 4:0. Jenže pak přišel výpadek, a nakonec těsné vítězství 7:6. „Jsme velmi nespokojení s výkonem ve druhé a třetí třetině. Po první třetině, kterou jsme zvládli podle našich představ a plánu, který jsme chtěli plnit, přišla ve druhé třetině taktická nedisciplinovanost, špatná hra na míčku, nebránili jsme výhozům brankáře. Seskupilo se to dohromady až do stavu 5:4 a soupeř byl zpět v zápase. Na konci to bylo 50:50, my jsme nakonec ten šťastnější tým,“ řekl trenér FBC Liberec Matěj Klucho.

Podle dvougólového střelce Liberce Lukáše Dolejše rozhodla vnitřní síla týmu. „Po nevydařené druhé třetině jsme byli schopni zabrat a vstřelit rozhodující branku,“ řekl.

Zápas se hrál poprvé v jablonecké hale a nenechalo si ho ujít 512 diváků. To je nový divácký rekord na florbal v Jablonci. Liberec je po sedmém kole druhý v tabulce s osmnácti body. Následující dvě zápasy ale ukáží, jak na tom opravdu je, představí se na půdě Sparty a poté Chodova.

Ohodnoť článek

Foto FBC Liberec

Štítky florbal, fbc liberec, liberec, superliga, black angels

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátá výhra v řadě. Florbalisté se vezou na vítězné vlně, zápas s Black Angels si ale zkomplikovali  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.