Rivalové Kincl a Vémola reagují na Brichtu a velebí jeho skvělý výkon

Kincl Vémola Brichta

Z pohledu fanouška se zdálo, že Brichta a jeho soupeř Szymanski vstupují do třetího kola za vyrovnaného stavu 1-1, ale ve skutečnosti to na bodových lístcích bylo 2-0 pro Poláka, takže Leo potřeboval dominantní kolo a ideálně finiš, což splnil na jedničku. Soupeře totiž na zemi dokázal přetočit, díky čemuž se dostal do dominantní pozice, kde jako pitbul držel, nepustil a KSW veterána zasypával nekonečnou salvou úderů, což nakonec vedlo k ukončení před limitem. Působivý výkon poté ocenili i rivalové Kincl a Vémola.


Bývalý elitní policista nabídl příběh z vyšetřování vraždy, za kterou Šolc dostal 11 let vězení

„Bylo to skvělé. Opravdu skvělý výkon, takže si rozhodně zasloužil ovace, kterých se mu od domácích fanoušků dostalo. To, jak zabojoval? Za mě to byl zápas večera. Sice jsem neviděl ty první, kde to prý bylo také moc hezké, ale přijel jsem pozdě, takže z toho, co jsem viděl, to byl za mě nejlepší zápas večera,“ chválil Karlos Vémola pro CNN Prima NEWS výkon českého borce, který si připsal cenný skalp, který ho značně přiblížil možné titulové šanci.

„Masakr! Jen mi přišlo, že tam polský rozhodčí poslal trochu malou domů. Nechal Szymanskimu na můj vkus hodně času, aby se z toho dostal. Ale naštěstí Leo nechyboval, i když tam hrozila ta páka na nohu, a dokázal to ukončit. Takže jsem měl obrovskou radost,“ přidal se i Patrik Kincl. „Moc mě překvapilo, jakou tady měl podporu. Bylo to super. Myslím si, že je teď Leo blízko titulové šanci. Vnímám ho jako předního českého zápasníka.“

Dva velké zápasy a dvě velké výhry, které má nyní Leo Brichta na kontě. Samozřejmě se nabízí, aby český borec brzy zabojoval o titul, ale sám Leo má možná trochu jiný plán.

Leo má nicméně šokující plán

„Důchod. Věnovat se YouTube a podcastu. Možná nějaká ta politika. To je vše. Boj je pro mě hobby. Nemám to na plný úvazek, je to jen hobby,“ překvapil Leo Brichta v reakci na otázku, co ho nyní čeká a jaký má plán. „Jdu do důchodu, to znamená, že už zápasit nebudu. Je to můj koníček a budu to dělat už jen tak ze srandy,“ pokračoval Leo také pro TN.cz.

Leo je samozřejmě známý vtipálek, který si s fanoušky rád hraje, ale zrovna o podobném plánu už mluvil několikrát a není se čemu divit. Brichta má totiž za sebou roky a roky náročného tréninku a tvrdých zápasů, které ho však doposud nedokázaly pořádně finančně zajistit. Na druhou stranu se mu však skvěle rozjela kariéra na YouTube a na soukromém profilu Hero Hero, kde už má téměř 1 400 podporovatelů, kteří měsíčně platí 6 euro členský příspěvek, což už vytváří hodně zajímavý příjem.

Samozřejmě bychom si všichni jistě přáli, aby Leo zápasil dál dlouhé roky a sbíral úspěchy, ale nikdo by se opravdu nemohl divit, kdyby se od boje postupně odklonil a místo toho se zaměřil právě na YouTube a obecně tvorbu tohoto typu, která mu samozřejmě nabízí úplně jinou budoucnost než boj. Boji se může věnovat „jen“ několik dalších let, ale tvořit obsah může v podstatě celý život, nebo dokud to bude jeho fanoušky zajímat.

Uvidíme tedy, jak bude Leův příběh pokračovat. Poslední výhrou se totiž v KSW značně přiblížil titulové šanci a dá se říct, že potřebuje jednu poslední výhru, aby pak dostal možnost sáhnout si na zlatý opasek.






1 komentář na “Rivalové Kincl a Vémola reagují na Brichtu a velebí jeho skvělý výkon”

  1. Pingback: Trenér Bechtold hodnotí Brichtův výkon a reaguje na zmínky o možné změně kariéry | Shorties

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *