ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 9611 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

VIDEO: Celeste Buckingham a Matěj Vávra o lásce k hudbě

0 jsk 17.10.2023

Na začátku října potěšili zpěváci Celeste Buckingham a Matěj Vávra fanoušky. Světlo světa spatřil totiž jejich nový společný videoklip ke skladbě Chci tě chvíli mít tu. Jak již vyplývá z názvu písně, text je v češtině a slovenštině. Po úspěšných singlech Feel, Make Me a Another Life je to první singl z aktuálního alba Celeste – Life, který je v jiném jazyce než angličtině.

Natáčení videoklipu probíhalo ve dvou různých zemích, stejně jako samotné nahrávání skladby.

„Skladba má mnoho významů. Pro někoho to může být o vztahu mezi dvěma lidmi nebo o vztahu k nějaké vyšší síle. Pro mě je esence obsahu písně o hudbě. Když dělám hudbu, jsem šťastný, mám všechno a hudba mě vezme na ta místa, kde můžu jen být a nepřemýšlet o věcech. Hudba je pro mě takový katalyzátor,“ řekl o skladbě Matěj Vávra.

„Pro mě je o lásce k hudbě. Vždy stojí při mně. A je i o vnitřním přesvědčení, o tom, co nás drží nad vodou a doprovází celým životem,“ doplnila svůj pohled Celeste Buckingham.

Pro zpěvačku je to po úspěšných singlech Feel, Make Me či Another Life první skladba z alba Life v češtině, respektive češtině a slovenštině.