Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2023 16:31
Čas čtení 1:27
Vojtěch Vanda

Moderní pasáctví? Adam Kajumi vzal 80 procent mého výdělku, podělal mě, neměla jsem přístup na OnlyFans, tvrdí influencerka

Moderní pasáctví? Adam Kajumi vzal 80 procent mého výdělku, podělal mě, neměla jsem přístup na OnlyFans, tvrdí influencerka
Zdroj: se svolením TV Prima
OSOBNOSTI ČESKO ONLYFANS
Uložit Uložené

Nová kauza mezi influencery vznikla na TikToku. Osmnáctiletá Veronika Hanzalová alias Chloe Heart nařkla Adama Kajumiho z neférového jednání, když jím byla zastupována na OnlyFans. Nejenže údajně dostala málo peněz, ale také neměla přístup k účtu.

Otázku „novodobého pasáctví“ otevřela Hanzalová na svém TikToku, kde tvrdí, že ji Kajumi „pěkně podělal“. Vysvětlila, jakým způsobem Kajumi získává nové klientky, jimž posléze spravuje obsah na OnlyFans. 

„Připojí se na živé vysílání nějaké nové holky, pak si s ní začne psát, domluví si s ní schůzku, na té schůzce naslibuje, jak budete hvězda TikToku, jak založí Ofík, a potom připraví smlouvu, kde je napsáno, že za veškerý obsah budete dostávat měsíčně dvacet tisíc korun a zbytek bude jeho,“ uvedla. Smlouva byla podle ní uzavřena na nějakého byznys partnera Kajumiho.

@chloe_.heart1 Adam Kajumi tiktoker? Dávno ne! 😀 Pěkně mě podělal! A vy ostatní si dávejte pozor! 🩷 #kajumi #vira #viraltiktok ♬ původní zvuk - chloe_.heart

Původně s tím influencerka měla být „v pohodě“, ale pak se chtěla dostat na svůj účet sama, což jí umožněno nebylo. Hanzalová se proto spojila s právníkem, který jí vysvětlil, že to takto být nemá, že jí hrozí za podobné spravování pokuta. Proto dostala účet zpátky. Právní zástupce jí taktéž vysvětlil, že smlouva je takto neplatná.

Doporučeno
Thirty Seconds to Mars přivezli do Prahy hudební mišmaš. Show připomínala rockový nářez i diskotéku z Horní Dolní (Reportáž) Thirty Seconds to Mars přivezli do Prahy hudební mišmaš. Show připomínala rockový nářez i diskotéku z Horní Dolní (Reportáž) 16. května 2024 13:00

„Já jsem díky tomu zjistila, kolik vydělává a že je to pro něj celkem dobrý byznys. (...) Nechci, aby si ostatní zažili s Adamem to, co já,“ ukončila svůj výstup.

Kajumi na OF

To, že influencer Kajumi, jehož sleduje na TikToku milion lidí, pomáhá spravovat několik účtů na OnlyFans, sám uvedl v podcastu Talk Yourself. Jednak zmínil, že z účtu své nejznámější „svěřenkyně“ Anny Hamannové alias Kafuu nemá ani korunu, a jednak vyvrátil, že by stál za nějakou agenturou. Ale potvrdil, že on sám se jim snaží „dělat promo“.

Doporučeno
VIDEO: Herečka Veronika Arichteva kritizovala influencerku, která prodává e-book o natáčení videí. Ta ihned reagovala VIDEO: Herečka Veronika Arichteva kritizovala influencerku, která prodává e-book o natáčení videí. Ta ihned reagovala 12. srpna 2023 17:09

Cena za promo, které účtům na OF dělá, také může dost narůst, což sdělila Heart webu Extra.cz. „Něco si z těch peněz už stihli vybrat. Bylo to celkem dost. Kdyby to bylo třeba 50 procent, ale oni si vzali zhruba 80 procent z té celkové částky,“ zmínila pro médium. 

Kajumiho reakce Heart překvapila. „Ve vztahu k této slečně jsem se podílel na přípravě strategií a propagaci její osoby na sociálních sítích, kde bylo dosaženo rekordních výsledků. Vím, že v rámci této spolupráce se řeší nějaké neshody, nicméně mě samotného zveřejnění videa překvapilo, jelikož sám přistupuji ke každé spolupráci zodpovědně a snažím se, aby vždy probíhala dle představ a nad očekávání klienta,“ napsal.

Domů
Sdílet
Diskuse