OD PLANDEMIE KE GLOBÁLNÍ DIKTATUŘE

S Coronou jde starý sen globalistů o "Novém světovém řádu" na dosah. Je zřejmé, že virová krize se připravovala již dlouho.

--------------------------------------------

 

"Nový světový řád" není konspirační teorií, ale je již dlouho propagován globálními korporacemi, odbornými radami a think tanky. Kanadský miliardář Maurice Strang, zakladatel "Programu OSN pro životní prostředí" a bývalý člen "Klubu Flome", který zemřel v roce 2015, na "Summitu Země" v Rio de Janeiru v roce 1992 předpověděl:

"Možná dospějeme do bodu, kdy jediným způsobem záchrany světa bude kolaps průmyslové civilizace."

Miliardář a bankéř David Rockefeller, který rovněž zemřel, byl celoživotním zastáncem "Nového světového řádu". Ten musí být také vykoupen krví, jak se dozvídáme z jeho článku "Od cestovatele po Číně" (New York Times, srpen 1973):

"Sociální experiment v Číně pod vedením předsedy Maa je jedním z nejdůležitějších a nejúspěšnějších v dějinách lidstva."

Odhaduje se, že tento "sociální experiment" stál život 45 až 60 milionů lidí. Není tedy divu, že Rockefeller toužil po katastrofě. "Stačí jedna velká krize a národy přijmou Nový světový řád," řekl v roce 1994 "Hospodářskému výboru OSN". Vzpomeňme si, jak to všechno začátkem roku 2020 začalo. Virus propukl v Číně, OSN vyhlásila "mezinárodní stav ohrožení zdraví", Bill Gates varoval před pandemií s miliony mrtvých. Brzy se na několika kontinentech objevily první případy.

Netopýři

"Agentura Pentagonu pro pokročilé výzkumné projekty" (DARPA) utratila od roku 2018 za výzkum koronavirů vysoké desítky milionů. DARPA si nechala vypracovat studie od tak rozdílných výzkumných institucí, jako je čínské "Ministerstvo pro vědu a technologie", "Agentura Spojených států pro mezinárodní rozvoj" - organizace, která je dlouhodobě považována za tajnou odnož americké zahraniční zpravodajské služby CIA - a americký "Národní institut zdraví", který rovněž spolupracuje se CIA i Pentagonem na výzkumu infekčních chorob a biologických zbraní. Další studii vedla Dukeova univerzita v Severní Karolíně. Ta spolupracuje s "Ústavem lékařské virologie" na univerzitě ve Wuhanu - a získává finanční prostředky na výzkum od agentury DARPA.

Co však bylo v těchto studiích zkoumáno? Jeden z projektů DARPA - financovaný částkou 10 milionů dolarů - měl "odhalit složité příčiny virů přenášených netopýry, které se nedávno dostaly na člověka a vyvolávají obavy zdravotnických orgánů po celém světě". V jiném výzkumném projektu DARPA vědci z Coloradské státní univerzity studovali koronavirus, který způsobuje blízkovýchodní respirační syndrom (MERS) u netopýrů a velbloudů, "aby pochopili roli těchto hostitelů při přenosu nemoci na člověka". V dubnu 2018 byla zveřejněna další studie financovaná americkým "Ministerstvem obrany", která objevila 89 nových kmenů "nového netopýřího koronaviru". Zaměřila se na populace netopýrů migrujících mezi střední Asií a Čínou.

V mainstreamových médiích se o tomto výzkumu Pentagonu nic nepsalo, místo toho se objevilo vyprávění, že koronavirus pochází z netopýrů prodávaných na rybím trhu v čínském městě Wuhan. Virus se na člověka přenesl jejich konzumací. "Mokré trhy", jako byl ten ve Wuhanu, byly obviňovány ze smrtelných epidemií koronaviru v Číně již dříve, například při vypuknutí "těžkého akutního respiračního syndromu" (SARS) v roce 2003. V roce 2018 se v časopise Pentagonu - "The Stars and Stripes" objevila zpráva o náhlých obavách ministerstva, že by netopýři mohli být použiti jako biologické zbraně, zejména k šíření koronavirů a dalších patogenů. List "Washington Post" tehdy tvrdil, že Pentagon chtěl prošetřit možné využití netopýrů k šíření smrtelných chorob, protože se o totéž údajně pokoušelo Rusko. "Washington Post" zřejmě sáhl příliš hluboko do archivů. Ve skutečnosti Sovětský svaz v 80. letech prováděl tajný výzkum viru Marburg. Ale najednou se objevila hrozba ze strany ruských netopýrů.

Hloupě, v časopise "Newsweek" nezávislí vědci obvinili Pentagon, zejména jeho výzkumnou složku DARPA. že její práce vůbec neměla obranný, ale ve skutečnosti útočný charakter. Takže miliony vynaložené od roku 2018 byly zřejmě určeny právě k tomu, z čeho Pentagon obvinil Rusy k výzkumu netopýrů, smrtelných virů, které mohou přechovávat, a způsobu, jakým se tyto viry přenášejí z netopýrů na člověka. Zajímalo by mě, proč naši kolegové z mainstreamu nedokážou takové zdroje najít?

Čína jako vzor. Státní hromadné očkování je již dlouho běžnou praxí, zde v továrně.

Událost 201

V říjnu 2019, pouhé tři měsíce před vypuknutím viru, provedly "Centrum zdravotní bezpečnosti Johna Hopkinse", "Nadace Billa a Melindy Gatesových" a "Světové ekonomické fórum" (WEF) simulaci pandemie nazvanou "Událost 201". V rámci této simulace se uskutečnila i simulace pandemie, která se odehrála v roce 2019. Cvičení předpokládalo šíření koronaviru v Jižní Americe, vyvolané přenosem z netopýrů na domácí prasata a následně na člověka. Simulace viděla vrchol krize po 18 měsících a počítala s 65 miliony úmrtí na celém světě. Podle simulace by konec pandemie byl v nedohlednu, dokud by nebyla k dispozici účinná vakcína nebo dokud by viru nebylo vystaveno 80 až 90% světové populace. "Událost 201" by podle organizátorů měla varovat, že "příští závažná pandemie způsobí nejen vážná onemocnění a ztráty na životech, ale mohla by také vyvolat závažné kaskádovité ekonomické a společenské důsledky, které by mohly významně přispět ke globálnímu dopadu a utrpení".

Cvičení proběhlo téměř přesně tak, jak se později skutečně odehrálo. Zajímavé je, že během "Události 201" zástupce farmaceutického gigantu "Johnson & Johnson" navrhl, aby byla vytvořena centralizovaná světová hospodářská agentura, která by financovala a obstarávala vakcíny pro různé krizové státy, aby se pandemie vyřešila. Tři instituce, které stály v čele simulace, fungovaly od března 2020 jako globální hodiny pandemie. Prostřednictvím WEF byl zahájen "Velký reset" jako reakce na Covid-19, jak uvádí sama skupina. "Centrum zdravotní bezpečnosti Johnse Hopkinse" bylo díky nově zřízenému "Centru zdrojů pro koronaviry statistickým centrem globálních infekcí a úmrtí". A "Nadace Billa a Melindy Gatesových" je hnací silou globálního očkování.

Scénář "Modi-Sars"

Hry na plánování pandemie se však odehrávaly již před "Událostí 201". Ukazuje to "Globální rada pro monitorování připravenosti Světové zdravotnické organizace" (WHO). V září 2017 zveřejnila dokument s názvem "Svět v ohrožení - Výroční zpráva o globální připravenosti v oblasti zdraví". Tam na straně 10 najdeme následující:

"Ukazatele pokroku do září 2020: Organizace spojených národů (včetně WHO) provádí nejméně dvě celosystémová cvičení a simulace, včetně jednoho cvičení, které se týká úmyslného uvolnění smrtelného respiračního patogenu."

A na straně 27 se uvádí:

"Vysoce účinné respirační patogeny, jako je například obzvláště smrtící kmen chřipky, představují v moderní době zvláštní globální riziko. Tyto patogeny se šíří kapénkami dýchacích cest. Mohou velmi rychle infikovat velké množství lidí a při dnešní dopravní infrastruktuře se rychle pohybovat po více regionech. Kromě zvýšeného rizika výskytu pandemií způsobených přírodními patogeny umožňuje vědecký výzkum vývoj nebo replikaci patogenních mikroorganismů v laboratořích."

"Událost 201" v New Yorku, 2019

Tisk 17/12051 německého Spolkového sněmu rovněž předjímal krizi Covid 19. "Předáno dopisem Spolkového ministerstva vnitra ze dne 21. prosince 2012 v souladu s § 18 odst. 1 a 2 spolkového zákona o ochraně obyvatelstva a pomoci při katastrofách", spolková vláda tehdy zveřejnila "Analýzu rizik v oblasti ochrany obyvatelstva". Institut Roberta Kocha zřejmě již tušil, co bude pro Německo následovat: Společně s dalšími spolkovými orgány připravil institut analýzu rizik "Pandemie podle virů Modi-SARS". Simulační hra se skrývá v 88stránkovém dokumentu, který se nejprve zabývá ochranou před povodněmi a poté na straně 55 popisuje mimořádnou epidemii.
V původním textu se uvádí:

"Scénář popisuje celosvětové šíření hypotetického nového viru, který je pojmenován Modi-Sars-VirUs, počínaje Asií. Několik lidí se dostane do Německa. ( ... ).  Mezi nimi jsou dvě nakažené osoby, které kombinací velkého počtu kontaktů a vysoké nakažlivosti silně přispívají k počátečnímu šíření infekce v Německu. ( ... ) Zvláštností této události je, že zaprvé postihuje celé území Německa a všechny skupiny obyvatelstva ve stejné míře a zadruhé k ní dochází po velmi dlouhou dobu."

Tato část dokumentu se nápadně shoduje se současnou koronovou krizí. Ohledně onemocnění se v něm píše:

"Příznaky jsou horečka a suchý kašel, většina pacientů má dušnost, změny na plicích viditelné na rentgenových snímcích, zimnici, nevolnost a bolesti svalů." A dodává: "Smrtelnost je vysoká, dosahuje 10 % nakažených, ale v různých věkových skupinách se liší. U dětí a mladistvých má onemocnění obvykle mírnější průběh se smrtelností kolem 1 procenta, zatímco u osob starších 65 let je smrtelnost 50%. ( ... ) Šíření zpomaluje a omezuje používání protiepidemických opatření."

 

Diktatura viru

Dokument nyní vyjmenovává dnes platná opatření, jako je karanténa, uzavření škol, zrušení významných akcí nebo dodržování hygienických doporučení, a předpovídá, že po dobu "tří let ( ... ) lze očekávat nejméně 7,5 milionu úmrtí v přímém důsledku nákazy".

"Kromě toho se zvýší úmrtnost jak osob trpících Modi-Sars, tak osob trpících jinými nemocemi, jakož i osob, které potřebují péči, protože se jim již nebude moci dostat odpovídající lékařské péče nebo ošetření v důsledku přetížení zdravotnického a pečovatelského sektoru. Obrovský počet nakažených osob, jejichž onemocnění je natolik závažné, že by měly být hospitalizovány nebo by vyžadovaly intenzivní lékařskou péči v nemocnici, mnohonásobně převyšuje dostupné kapacity. To vyžaduje komplexní třídění a rozhodování o tom, kdo ještě může být přijat do nemocnice a tam léčen a u koho to již není možné. V důsledku toho mnoho osob, které nemohou být léčeny, zemře."

Dokument varuje:

"Pokud bychom předpokládali, že nebudou použita žádná protiopatření a že každá nakažená osoba nakazí tři další osoby (dokud nebude k dispozici vakcína). Museli bychom počítat s ještě drastičtějším průběhem."

V dalším odstavci se zdůrazňuje, že je důležité velmi rychle informovat obyvatelstvo o obecných ochranných opatřeních - například o dodržování hygienických pravidel. Aby se vyhýbali hromadným shromážděním, aby se vyhýbali veřejné dopravě a aby dodržovali nařízená opatření. V textu se uvádí:

"Mezi tím, kdy se německé úřady dozvědí o výskytu patogenu, a šířením prvotních informací v médiích je časová prodleva přibližně 24 hodin. Lze předpokládat, že existuje vícehlasé hodnocení události, které není prosté rozporů. V souladu s tím lze očekávat nejistotu mezi obyvatelstvem. Kromě toho se objevuje (více či méně kvalifikovaná) výměnu informací prostřednictvím nových médií (např. Facebook, Twitter). Událost vyžaduje tvorbu informačních materiálů, které musí být průběžně přizpůsobovány situaci a které jsou obyvatelstvu poskytovány prostřednictvím různých médií (např. tištěná média, televize, sociální sítě). Teprve pokud bude obyvatelstvo přesvědčeno o užitečnosti opatření (např. karantény), budou tato opatření realizována."

 

Agenda očkování

Již v roce 2015 se v Bílém domě ve Washingtonu konalo první jednání o agendě globální zdravotní bezpečnosti. Účastnili se ho zástupci amerického "Ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb", WHO, "Nadace Billa a Melindy Gatesových", globální imunizační aliance GAVI a zdravotničtí úředníci z mnoha zemí. Tehdy byla přijata "Agenda zdravotní bezpečnosti", jejímž cílem bylo proočkovat celou světovou populaci a změnit v tomto směru národní legislativu. To se mělo zpočátku projevit celosvětovým programem očkování proti spalničkám. K dnešnímu dni se tímto cílem řídí řada evropských zemí; v Německu je od začátku března 2020 očkování proti spalničkám povinné pro děti ve školkách a školách.

Je zvláštní, že Corona se v Evropě nejprudčeji rozšířila zpočátku v Lombardii a Benátsku, tedy právě v těch regionech, které se proti povinnému očkování stavěly nejhlasitěji. Aktivisté zde protestovali celé měsíce - v některých případech se jednalo o demonstrace s více než 50 000 účastníky. Corona tyto kritiky násilím umlčel. Nyní se zdá, že odpor byl zlomen. Bill Gates 18. března 2020 oznámil, že pracuje na novém neviditelném tetovacím implantátu, který bude sledovat, kdo byl testován na Covid-19 a kdo byl proti němu očkován.